Scurta parere despre produsele Mario Badescu!


Dragilor, 

Astazi imi propun sa va prezint produsele mele Mario Badescu, pe care le-am achizitionat de pe site-ul Carespot.ro, iar mostrele sunt fie cadou la comenzi ( de pe acelasi site ), fie de la standurile Mario Badescu din mall-uri.
Iata-le... 


Produsele mele full size:
 Voi incepe cu Crema de zi Honey Moisturizer. Imi place mult aceasta crema pentru ca imi hidrateaza foarte bine tenul. 
Textura acestei creme este "laptoasa", eu chiar i-as spune lapte hidratant, dar este totusi o crema. Din aceasta pricina este tare spornica si imi sunt de ajuns aproximativ doua boabe de mazare pentru intreaga fata, gat si decolteu. Crema intra in piele extrem de repede ... cateva secunde si nu ramane pelicula lipicioasa sau unsuroasa pe ten. Iti lasa tenul fin, hidratat si stralucitor, iar pentru ca tenul este corect hidratat nici porii parca nu mai sunt "cat Casa Poporului"
Mirosul acestei creme este divin. Nu stiu sa il descriu exact, dar il ador.


Pentru ingrijirea de noapte am ales Caviar Night Cream si imi place. Hidrateaza intens tenul si chiar nu simt nevoia sa o aplic in fiecare seara.
Textura cremei este foarte unctoasa, grasa, lucru normal pentru o crema de noapte din cauza ingredientilor puternic nutritivi.
Si in acest caz cantitatea necesara unei aplicari este mica, iar 29 ml imi vor ajunge in cele 6 luni de valabilitate. Intra in piele destul de repede, dar lasa pelicula unsuroasa pe ten. Mirosul cremei nu este grozav... miroasa a peste (normal nu?). Personal nu ma deranjeaza atat de tare, insa nu este un miros frumos. 


Tonic-ul Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater il folosesc atat dupa demachiere, dar si pentru reinprospatarea hidratarii pe parcursul zilei. Este prezentat intr-un recipient din plastic cu pompita de tip spray, ceea ce ii da un plus de confort. Imi place la nebunie sa imi revigorez fata in "ploaie de hidratare". Cantitatea este generoasa, chiar nu ma asteptam sa fie atat de mare, iar mirosul placut. Amestecul de ierburi cu apa de trandafiri ii da o nota de prospetime si sigur imi va fi alaturi toata vara, cand de la caldura simt nevoia in permanenta sa am tenul extrem de bine hidratat si luminos.


Ultimul produs full-size prezentat astazi este Enzyme Revitalizing Mask si va spun cu mana pe inima ca face minuni pentru tenul meu. Dupa ce o folosesc imi lasa tenul curat, luminos, hidratat si super fin. Pacat ca efectul nu dureaza la fel de mult pe cat mi-as dori.

Mai am de asemenea, multe mostre ale produselor Mario Badescu...

Crema de zi Mario Badescu Hyaluronic Day Cream este o crema antirid si la fel ca celelalte creme Mario Badescu intra in piele foarte repede. Mostra mi-a ajuns cam 10 aplicari pentr ca este suficienta o cantitate mica de produs. Textura este destul de unctoasa, mai ales pentru o crema de zi, insa nu deranjanta pentru ca, asa cum am spus mai sus intra in piele foarte repede, fara a lasa un strat unsuros pe piele. Mi-a placut foarte mult si am vrut sa o comand full-size, insa pentru ca lipsea din stoc am ales Honey Moisturizer.


Crema de zi Mario Badescu Hydro Moisturizer cu Vitamina C este o crema hidratanta pentru tenul mixt sau gras. Are o textura usoara si intra imediat in piele. Pentru tenul meu uscat nu a facut fata;  odata intrata in piele parca nici nu mi-am mai simtit tenul hidratat, dar ma gandesc ca pentru un ten gras este perfecta.


Am avut si o mostra din serul cu vitamina C si nu m-a impresionat deloc. Il foloseam inainte de crema cu vitamina C, dar tenul meu nu s-a luminat! Poate si pentru ca nu am folosit timp indelungat aceste produse impreuna. Mostrele mi-au ajuns cam 10 aplicari ... suficient cat sa imi fac o parere, dar nu suficient sa vad rezultate de durata!


Crema de ochi Mario Badescu Ceramide Eye Gel are o textura usoara si intra repede in piele ( ca si celelalte produse Mario Badescu). Imi place cum lasa pielea din jurul ochilor, dar eu nu am probleme nici cu ridurile si nici cu cearcane/ pungi... asa ca nu va pot spune ce face pentru acestea. Cantitatea din mostra este suficienta pentru mai mult de 10 aplicari, apreciez eu.


Sa trecem la mostrele de masti:




 Masca de fata Mario Badescu Super Collagen Mask este magnifica. Am folosit-o si mi-a lasat fata curata, luminoasa si a diminuat aspectul porilor mariti. Masca face ce promiteeeeeeee!

Masca de fata Mario Badescu Azulene Calming Mask imi place, insa nu am vazut efecte de duarata. Pe moment calmeaza roseata din obraji si lasa porii ceva mai curati si putin vizibili, insa dupa cateva ore... bye bye efect. Partea buna este ca poate fi folosita numai pe zonele afectate, deci cantitatea din mostra imi va ajunge ceva timp.

Ultimele produse de astazi sunt mostrele la scruburi


Almond Honey Non-Abrasive Face Scrub de departe cel mai tare exfoliant ever. Imi place ca miroase intens a migdale (eu ma innebunesc dupa mirosurile dulci) , exfoliaza bland tenul fara sa lase piele iritata. Tenul este foarte hidratant si luminos dupa ce folosesc acest scrub. Pentru tenul meu uscat este magnific. Categoric il voi cumpara in varianta full-size. Il adorrrr.


Mario Badescu Strawberry Face Scrub este alt exfoliant care ma innebuneste prin miros. Imi vine sa il mananc. Acesta are particule abrazive in compozitie si imi irita putin tenul, dar nu pot trece peste faptul ca isi face treaza bine: curata porii, elimina celulele moarte si lasa tenul luminos.


Acestea sunt produsele Mario Badescu pe care le-am incercat eu.
As concluziona astfel:
- produsele fac ceea ce promit
- cremele, lotiunile hidratate intra foarte repede in piele
- cantitatea ce trebuie aplicata este mica
- cantitatile full-size sunt suficiente pentru perioadele de valabilitate ale produselor. De exemplu la ce ne-ar folosi o crema de 100 ml, daca in 6 luni nu reusim sa o terminam?!?!?!?
- preturile sunt destul de ridicate, insa poate prindeti oferte pe site-urile de reduceri sau promotii chiar la ei pe site.

Voi le-ati incercat? Ce va place cel mai mult?

Acest articol nu este sponsorizat; produsele sunt achizitionate de mine, iar acest articol reflecta experienta mea cu si despre acestea.

Kisses from Dana


Etichete: ,