Guest Review - Despre produsele MUA

Dragilor,

In urma cu ceva timp am organizat un giveaway surpriza, iar premiul a constat in cateva produse MUA.

- o trusa de farduri 12 Shade Glamour Days Palette
- un bronzer (nuanta nr 2)
- un tus lichid negru
- un corector/ iluminator lichid
- un ruj
- o oja


Castigatoarea a fost foarte draguta sa imi trimita si feed-back despre aceste produse, iar postarea de astazi este copy-paste din mailurile pe care le-am schimbat :)

Primul a fost rujul, a carui culoare m-a  dezamagit initial, dar acum sunt  indragostita de el. Culoarea este normal alta pe buze decat cea de pe ambalaj. Rujul hidrateaza foarte bine, are un miros foarte placut, iar culoarea nici nu are rost sa mai spun cat de incantata sunt de ea. Are un luciu foarte frumos, exact atat cat trebuie si acest lucru il spune o persoana care nu foloseste de regula rujuri foarte lucioase. 


 Al 2-lea produs testat este  iluminatorul/corectorul.Eu nu am mari problem cu cearcanele, dar sunt usor vizibile. Le acopera perfect, sunt foarte  multumita de el si in plus are si un miros super.
 Singurul inconvenient, dar se pare ca nu doar corectorul de la MUA o are,  este ambalajul care necesita rotirea partii de jos pentru ca produsul sa  iasa prin pensula. Foarte greu a  iesit si apoi a fost in cantitate mult prea mare, deci in acest fel se iroseste produsul.

 Am folosit bineinteles si tusul pentru este  unul dintre  cosmeticele mele preferate. De obicei il aplic peste fard pentru ca  rezista mai mult, dar de data asta nu am facut asa. Se aplica foarte usor, pensula este foarte buna, mi-a iesit din prima fara sa fie nevoie de alte corecturi, iar eu nu sunt chiar asa o mana maiastra in arta machiajului. Deci daca eu am fost multumita,  atunci  cineva cu experienta chiar nu ar avea cum sa fie altfel.

Am folosit zilele trecute si oja asa ca pot veni cu  detalii.  Oja are luciu, iar consistenta este asa cum trebuie adica nici prea subtire nici prea groasa. Astazi este deja a patra zi de cand o am pe unghii si inca  rezista. De obicei folosesc culori mai pale, doar la petreceri imi colorez  unghiile mai viu. De data aceasta am pastrat oja tocmai  pentru a testa rezistenta.  Am uitat sa spun ca s-a uscat repede dupa aplicare.

 Am folosit si bronzantul, de care la fel pot spune ca sunt multumita. Are o  consistenta mai densa, deci se ia pe pensula destul de
 putin. Acest lucru ma  bucura pentru ca eu nu exagerez niciodata cu culorile,  mai ales ca am  tenul mai inchis.

A venit si randul trusei de farduri, ultima din frumosul meu premiu :)
Trusa contine 12 culori, atat mate cat si sidefate. Colorile sunt pigmentate, cel putin din punctul meu de vedere. Are consistenta densa, la fel ca si bronzantul. Nu are acel aspect prafos cu care m-am mai intalnit in unele cazuri, deci nu curge la aplicare.
Am atasat si o poza, dar in poza culorile au iesit mai putin intense decat in realitate.

Cam atat pentru astazi :)
Voi  ce parere aveti despre produsele MUA?
Kisses from Dana!

Etichete: