I learned from the best! Multumesc!


La multi ani 2013!

Prima mea postare in acest an plin de speranta este dedicata celor care mi-au intins o mana de ajutor atunci cand am cerut, iar asta mi-a dat curajul sa spun cu voce tare ce vreau si ce imi place.

Nu voi implica prietenii si familia, caci ei fac asta zi de zi indiferent de toanele mele, de reusite sau esecuri. Ei ma iubesc si ma accepta exact asa cum sunt cu bune si mai ales cu rele!

Persoanele pe care vreau sa le mentionez vor fi in ordine aleatorie si sunt dintre cei mai cunoscuti in domeniile lor!

In primul rand as dori sa multumesc Doamnei Maria Pauna, care m-a permis sa o admir la treaba. Am invatat milioane de lucruri numai privind-o la lucru; am vazut live ce transformari uimitoare poate face ... nu am putut dormi cu gandul la acea zi cam alte 10.


Am avut minunata ocazie sa merg la un eveniment (sa il numim asa) unde Alexandru Abagiu & Sorin Stratulat ne-au prezentat tendintele in machiaj si hair. Dupa prezentare am avut o conversatie foarte misto cu Alex despre machiaj. Pe omul asta l-am admirat cu orele ori de cate ori a machiat prin centrele comerciale pentru L`oreal  si ce este cel mai magulitor pentru mine: Ma recunoaste, imi zambeste si imi raspunde la salut. Este o onoare ca mi-a retinut chipul!


Tot atunci am avut ocazia sa fiu machiata de Roxana Dumitru! Ii sunt biggest fan si de la ea am invatat o ultime de lucruri despre machiaj si produsele profesionale. Cu rabdare mi-a lamurit curiozitatile si sunt mandra ca am legat o prietenie virtuala minunata. O ador!

Nu il voi ocoli nici pe Nick Barna, un alt om minunat! Simplul fapt ca m-a sustinut pentru un concurs, m-a incurajat pe mail cu urari de "bafta si noroc"... pentru mine este magnific!


Lista continua cu Anca Buzea. Este primul blog pe care l-am urmarit si chiar se observa influenta ei in primele mele postari. Si ea mi-a raspuns rabdatoare la curiozitati si tare imi doresc sa o cunosc personal. Se vede ca este un om minunat!

O alta blogerita cu suflet mare este Iguanitza, care ma are in blogroll si de la ea imi vin zilnic vizite. Este singura blogerita de la care imi vin vizite ( cel putin asa arata statisticile). Pentru un blog asa mic cum este al meu... aprecierea blogurilor mai mari este un mare WAW! Mi-ar placea ca prin blogosfera sa existe cat mai multe fete generoase (despre fair-play intr-o alta postare).
Le multumesc mult si celorlalte fete care ma au in blogroll, nu as vrea sa le uit :)

Ca sa inchei cu multumirile va multumesc voua, cititorii mei dragi si fiecarei colege de breasla in parte pentru lucrurile minunate si importante pe care le invat zilnic de la voi. Voi imi dati puterea sa merg mai departe!

Big love.

Sursa foto: Facebook.com

Kisses from Dana!

Etichete: , , , , , , ,