Review crema pentru picioare de la Himalaya Herbals

Dragilor,

Astazi vreau sa va vorbec despre singura crema pentru picioare pe care o voi recumpara la infinit si anume: Foot Care Cream de la Himalaya Herbals. Eu am un miniprodus si il voi inlocui cu unul full size pentru ca mai am putin din el.

Si mie, la fel ca oricarei femei, imi place sa ma ingrijesc din cap pana in picioare. Da! picioarele nu fac exceptie si trebuiesc tratate cu aceasi atentie ca si tenul. Principiul este simplu: curatare, exfoliere si hidratare. Acesta crema promite hidratarea picioarelor si repararea calcaielor crapate. Eu confirm ca asta face cu adevarat!

Chiar daca este iarna si nu sunt la vedere ori ca este vara si purtam incaltaminte decupata picioarele noastre trebuie sa fe ingrijite. Eu am mai tot timpul calcaiele uscate asa ca trebuie sa le acord atentie speciala.
Crema de la Himalaya imi place pentru ca are ingrediente prietenoase ca mierea, sofran, glicerina si vine intr-un ambalaj practic sub foma unui tub.
Are o textura densa si nu este nevoie de cantitate mare pentru a acoperi suprafata dorita. Recomand ca sa masati crema foarte bine pana intra in piele si apoi sa va puneti o pereche de sosete din bumbac pe timpul noptii. Veti vedea rezultatele chiar din ziua urmatoare. Eu mi-am imbunatatit aspectul picioarelor in numai 2 sapatamani de folosire zilnica.
Poate ca veti rade de mine, insa eu am folosit-o si pentru  coatele mele extrem de uscate.

Ca o mica incheiere: imi place la nebunie aceasta crema, o voi cupara si o recomand cu drag. De asemenea voi completa ingrijirea  piciarelor mele cu exfoliantul pentru picioare tot de la Himalaya.

Voi ati incercat produsele Himalaya Herbals? Cum va ingrijiti picioarele?

Pana data viitoare ....
Kisses from Dana!

Etichete: , ,