Review No7 Beautyful Skin BB Cream de la Boots

Dragilor,

La BBBM am primit in goodie bag si un No7 Beautyful Skin  BB Cream de la Boots pentru ten normal spre uscat.

Trebuie sa recunosc ca este primul si singurul BB cream pe care l-am incercat pana acum. Nuanta pe care o am eu este medium si mi se potriveste perfect! Daca aveti tenul mai deschis puteti opta pentru nuanta fair, din pacate la acest produs sunt disponibile numai aceste doua nuante

Pentru ca este singurul produs de acest gen testat de mine nu voi avea termen de comparatie, insa nu ma impiedica sa spun ca imi place.
Produsul vine ambalat intr-un tub opac si pentru fiecare tip de ten are alta culoare, este cremos si arata ca un fond de ten, miroase discret ( nu am identificat un "miros" anume) fara a fi deranjant nici chiar pentru persoanele mai sensibile.
Acoperirea este mica daca aplici un singur strat, dar poate fi buildabile pana la acoperire medie daca este aplicat in mai multe straturi. Personal prefer sa il fixez cu o pudra pentru a-i conferi si rezistenta in timp. Nu am incercat sa il aplic fara pudra, insa cu pudra mi-a rezistat cu brio cam 10 ore pe ten. Nu are un finish mat, ci unul natrural; se adapteaza usor nuantei tenulu si o uniformizeaza. Pentru machiajul de zi cu zi eu sunt foarte multumita ca nu se mai vede roseata din obraji, iar dupa ce demachiez ramane tenul frumos si hidratat.


In concluzie imi place, pentru mine este un mare plus si SPF-ul 15.
Acum abia astept sa incerc si primerul Airbrush Away. Voi profita de oferta speciala cu reducere 50% pentru al doilea produs Boots prezenta in farmaciile selectate!
Ce spuneti facem un guveaway cu un produs? Ce produs v-ar placea?

Voi ati incercat acest BB Cream? Va plac BB Cream-urile? Produsele Boots?
Astept comentariile voastre .

Pana data viitoare
Kisses from Dana!

Etichete: , , , ,