Da` eu ce mi-am cumparat in week-end?!?

Dragilor,

Astazi si eu scriu despre targul Cosmobeauty de la Sala Palatului. Targul s-a desfasurat de vineri pana duminica, iar eu am fugit de acasa in ultima zi de targ si nu mi-am cumparat tot ce mi-as fi dorit!

Cum spuneam, am fugit frumos de acasa si ajunsa la destinatie am facut prima oprire la standul celor de la Parisax, de unde mi-am cumparat cateva farduri si un star powder.... apoi am fugit in cautarea standului Inglot unde, evident, am gasit o aglomeratie de nedescris :(! Mi-am ales repede un fard si am cumparat un corector Mariei, dar am uitat sa imi iau dezinfectant pentru pensule, Duraline (si de cand il doream ) un fard rosu (nu imi doream pigment!) ... un blush si cam atat aveam pe lista, dar zau ca nu am pic de rabdare. Voi astepta inca 2 luni sa imi iau si restul produselor din lista :). De la ei am o oja superba si mi-as fi dorit una  O2M.Fardurile de la Parisax au costat 11 ron/bucata, iar star powder 30 Ron. Eu am ales nuantele: negru irizat, alb mat, orange clair si star powder in nuata Dubai.

Fardul Inglot este nuanta 329.

M-am mai invartit pe acolo si m-am oprit lastandul celor de la Melkior, de unde mi-am cumparat un cuticle remover.

M-am oprit si la standul Orly si mi-am ales doua nuanta de oja la 10 Ron/buc. Evident ca in ultima zi nu mai aveau atat de multe nuante, dar tot am gasit eu ceva! Mai am 3 oje Orly si imi plac, iar acestea vor intregi colectia mea.
Am ales nuanta Regal vintage ....

si Beyond Pink

Cam atat mi-am cumparat si pot arata pe blog :)
Am mai strans si cateva mostre de la Skin79 de BB Cream. Nu incercasem pana acum nimic de la ei si chiar imi plac produsele (din mostrele pe care le-am desfacut!)


Una peste alta a fost ok si tare mult m-am bucurat ca am revazut doua colege dulci foc! Alina Anghel si Cosmina .

Voi ati fost? Si ce v-ati luat?

Pana data urmatoare,
Kisses from Dana!

Etichete: , , , , , ,