Machiaj pentru Gala BOS 2013

Dragilor, 

Pe 31 Mai a avut loc Gala BOS 2013,eveniment la care am contribuit prin realizarea machiajului pentru fetele din echipa de organizare. Am acceptat cu placere propunerea de a face parte din povestea lor si ma bucur ca rezultatul a fost pe masura asteptarilor .
Business Organization for Students este o organizaţie studenţească elitistă, care aduce la un loc studenţi cu potenţial, dornici să se dezvolte personal şi profesional, responsabili în ceea ce priveşte educaţia de orice fel şi conştienţi de impactul benefic pe care acţiunile de voluntariat îl au asupra societaţii.
Gala pe care ei au organizat-o este un eveniment in care au retrait clipe memorabile alaturi de actuali si fosti membri, parteneri, sponsori si alti oameni importanti pentru BOS. Au fost premiati project managerii,partenerii, board-ul dar si membrii cei mai activi. 
 Fotograful oficial al evenimentului a fost  Cristian Ovidiu, insa pozele prezentate mai jos au fost facute de prietena mea Stephanie.Tin sa le multumesc fetelor ca au avut incredere in mine si desigur ca mi-au permis fotografierea de tipul Before/After.

Pana data urmatoare, 
Kisses from Dana!

Etichete: , , , , ,