I`m not sweet, I`m Spicy

Dragilor,

Pe ultima suta de metri raspund si eu provocarii The Body Shop si particip cu tema Spicy.
Machiajul pe care eu il propun este un smokey clasic pe negru condimentat cu iluminare puternica si putin verde pe mijlocul pleoapei mobile.


Am plecat tare entuziasmata de acasa si am ajuns in magazilul The Body Shop din  Baneasa Shoping City, unde Oana m-a intampinat vesela si m-a ajutat cu orice am avut nevoie.
M-am instalat in coltisorul meu inconjurat de produse si am inceput cu aplicarea bazei de machiaj: Tea tree pore minimizer care a micsorat aspctul porilor si mi-a lasat tenul mat.
Am aplicat cu pensula fondul de ten mineral nuantele natural vanilla si golden vanilla, am corectat cearcanele si cele cateva cosuri incapatanate ( mi-au aparut de dimineata, evident!) cu all in one concealer nr 01 si am fixat cu pudra libera.
Pentru conturarea fetei am folosit pudra bronzanta nr 4, blush nr 1&4 si deaupra pometelui iluminator in nuanta bronze.


Am trecut la machiajul ochilor prin aplicarea bazei formata din fod de ten fixat cu pudra. Am intins cu degetele pe toata pleoapa mobila creion negru apoi am fixat cu fard negru mat. Am estompat atent cu pensula de blending nuanta de negru pana putin deasupra pliului si apoi am adaugat pe centrul pleoapei mobile fardul baked in nuanta Jade! Aceasta nuanta este mult mai deschisa fata de ce ma asteptam eu, dar efectul final tot mi-a placut :)
Iluminarea arcadei am facut-o cu nuanta deschisa din fardul baked copper, iar coltul intern cu argintiu dintr-un shimmer cube. Am rimelat genele folosind miscari de zig-zag cu Super Volume Mascara (are o perie foarte interesanta si chiar obtii efectele)
Sprancenele le-am definint cu fardul mat din paleta smokey brown si le-am fixat cu gel incolor.
Machiajul buzelor a fost foarte simplu: cu degetele am aplicat rujul  si extra gloss incolor.


Ultima poza este facuta cand deja ajunsesem acasa
Si o parte din produsele folosite.


Va place? Daca da, atunci votati-ma pe Facebook la postarea aceasta.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Etichete: , , ,