Concurs Lady Anion - Accesoriul sanatatii intime

Va povesteam intr-un articol anterior despre noua mea descoperire in materie de sanatate intima: absorbantele Lady Anion confectionate din materiale sterile de prima clasa: bumbac organic, polimer superabsorbant din porumb si banda cu turmalina care emite anioni si infrarosii in contact cu pielea. Nu irita si previn aparitia infectiilor si inflamatiilor.

Sunt foarte fine la atingere dar in special sunt delicate cu pielea, nu se simt la purtare, banda de turmalina elimina mirosurile neplacute ( mai ales ca vine vara si caldura accentueaza orice miros ) si tine la distanta bacteriile. Sistemul de prindere este tot cu aripioare, dar mi-ar fi placut ca aripioarele sa fie ceva mai lungi. Experienta mea cu aceste absorbante este foarte buna asa ca voi ramane la ele.

Ca sa va demonstrez ca nu bat eu campii, va invit la concurs! Trei dintre voi veti castiga ( prin tragere la sorti ) cate trei pachete de absorbante la alegere si doua teste de PH vaginalPuteti intra in concurs completand chestionarul de mai jos si apoi lasati un comentariu cu raspunsul la intrebari:

a Rafflecopter giveaway

Numai inscrierile care indeplinesc toate conditiile vor fi luate in considerare, iar la incheierea concursului fiecare dintre voi va primi din partea Anion Care un pachetel cu mostre, asadar toate participantele vor avea de castigat!

Castigatoarele celor trei seturi de absorbante sunt:
Laura Iuliana Ciudin- Cucos
Cristi Andreea
Mariana Ivan

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Etichete: , , , ,