Bronze smokey eyes

Suntem in plin sezon estival si putine dintre noi suntem nesarutate de soare.
Pentru propunerea din acest week-end prelungit vin cu un machiaj, care complimenteaza cam toate nuantele de iris si este "perfect match" cu pielea bronzata.




Este un machiaj smokey eyes, usor de realizat, potrivit si pentru zi. Eu am ales sa port acest machiaj pe`nserat la o intalnire cu fetele ( Ira si Monica ).
Dupa ce am pregatit tenul ( demachiere, tonifiere si hidratare ) am aplicat o baza matifianta de la Illamasqua si apoi fondul de ten Infallible de la L`oreal Paris, am aplicat anticearcan, am conturat putin fata cu fondul de ten stick de la Numeric Proof ( nuanta Chestnut ) si am fixat totul cu Super Matte Loose Powder de la MUFE.
Este foarte important ca sa pastram baza cat mai mata pentru ca apoi sa vin cu un iluminator bronz ceva mai puternic.
Acum sa trecem la machiajul ochilor. Dupa ce am pregatit pleoapa cu fond de ten fixat cu pudra, am aplicat ca primer fardul cremos de la Oriflame, in nuanta Golden Beige si am intins bine pe toata pleoapa mobila pana in pliu. Pliul l-am definit prin combinarea nuantelor Taupe si Turtle Dove din paleta de farduri mate Numeric Proof si am adaugat putin visiniu pentru un plus de mister. Am continuat cu aceleasi culori si pentru a defini linia genelor inferioare.

poza cu blitz in lumina artificiala

Pe centrul pleoapei am aplicat Solar Bits in Bronze de la MAC, putin negru mat in coltul extern si pigmentul Ice Gold de la Numeric Proof in coltul intern pentru iluminare.
Mi-am intors genele si le-am rimelat cu The One Volume Blast de la Oriflame.


Am revenit pe pometi cu Worm Mineralize de la MAC si am terminat machiajul imbracand buzele, intr-un strat gereros, din nuanta intr-o nuanta Light Apricot ( review aici ) long lasting lipstick de la Numeric Proof.




Va place? Voi ati purta in miezul zilei acest machiaj?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana

Etichete: , , , , ,