Mazella&Palmer vin din nou in Romania

In luna Mai, pentru prima data in Romania Jean-Baptiste Mazella, Dennis Taeldeman şi Dove Palmer au sutinut un seminar despre arta tunsului. Succesul a fost rasunator, au participat peste 500 de stilisti ( cam asa am estimat eu ) printre care si Cristina Grama. Era firesc ca cei de la Eternal Group sa relenseze invitatia celor trei "cavaleri ai tunsului", iar in data de 10,11 si12 august la Phoenicia Grand Hotel se va intampla un workshop- maraton de tunsoare!

*Tehnica este baza fundamentala a oricarui rezultat de exceptie*

Într-o combinaţie extraordinară de viziuni şi culturi, stiliştii Jean-Baptiste Mazella (de origine franceză) şi Dove Palmer (de origine britanică) au lucrat ca directori de creaţie pentru Sasoon înainte de a crea un duo inedit, "Mazella&Palmer".

Ei aduc un nou dinamism în tendinţele internaţionale de coafare a părului, care are la bază cei 20 de ani de experienţă în predarea şi aplicarea tehnicilor de styling în salon, şi care imprimă o direcţie inovatoare şi creativă asupra tehnicilor utilizate.
Întâlnirile cu ei sunt întotdeauna un adevărat spectacol, cu tehnici de stil şi coafuri extrem de elaborate, dar şi cu rezultate de o frumuseţe ireală.

Mazella&Palmer oferă 20 de ani de educaţie şi experienţă profesională. Alături de ei s-au format şi au lucrat stilişti binecunoscuţi în lume ce şi-au îmbunătăţit cunoştinţele cu o nouă direcţie tehnică şi creativă.


Cursul va consta în demonstraţii şi hands-on ale elementelor de bază în tehnica de tunsoare: linie, graduare orizontală şi graduare verticală.

Combinând tehnicile de tunsoare pe cele trei forme clasice: rotund, pătrat şi triunghi şi, folosind deconectarea şi liniile pe forma capului, veţi învăţa să creaţi un număr nelimitat de look-uri care nu doar că vor creşte încasările salonului, dar vă vor şi amplifica potenţialul creativ.

Mazella&Palmer - Not just how to cut hair, but why.

Un eveniment Eternal Group si Alfaparf Romania

Programul detaliat al cursului se găseşte pe pagina de facebook a Alfaparf Romania iar înscrieri pentru locurile limitate se fac la telefon: 0727377689.

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!
 

Etichete: , ,