Experienta mea cu Striplac!

In ultima seara de iulie, cu ganduri indreptate inspre destinatiile de vacanta, am mers la Final Summer Sales Party gazduita de CONDUR by alexandru. Specialistii Topline au oferit un preview al colectiei “Modern Folklore” CND, apoi au asternut pe unghiile invitatelor cele mai apetisante nuante ale sezonului, utilizand performantul sistem alessandro Striplac.




 Striplac este o oja semipermanenta, care se poate indeparta acasa foarte simplu. Eu am ales o nuanta frumoasa de rosu, cald.



Avantajele acestui lac de unghii sunt multiple: garanteaza o manichiura impecabila cel putin o saptamana, nu este nevoie sa te intorci la salon pentru indepartare, nu este nevoie de dizolvanti pentru indepartare, nu ataca unghia.



Experienta mea a fost placuta si voi mai apela la acest tip de manichiura.

Pentru ca pe unghia mea nici un alt lac de unghii nu prea dureaza, nici Striplacul nu a vrut sa stea prea mult. Dupa nici cinci zile incepuse sa se dezlipeasca. Avantajul a fost ca nu s-a ciobit.... a stat asa fara sa fie o tragedie.

Marele dezavantaj este ca nu se dezlipesc toate odata. La mine asa s-a intamplat. Nu o luati in nume de rau... experimentati si altceva: o unghie mov, una rosie!



Dezlipirea efectiva a lacului este chiar simpla.


Voi iubiti ojele semipermanente? Eu da! Ce spuneti, merita?

Pana data viitoare, 
Kisses form Dana!


Etichete: , , , , ,