Oldies but Goldies - Thrift Shop editia de toamna 2014

Sunt sigura ca acest eveniment de socializare si vintage sale, care are ca obiectiv si sustinerea unei cauze umanitare va dainui in timp, iar eu ma bucur ca sunt acolo cu un cadou pentru voi: sesiuni de flash makeup!




Ca si prima editie, Oldies but Goldies - Thrift Shop este un eveniment de socializare, dar si de vintage sale, la care poti gasi haine, cosmetice, carti, obiecte de design interior si multe altele. Asa cum v-am obisnuit, evenimentul va sustine financiar o cauză umanitara. Acum, fondurile stranse vor fi oferite centrului de plasament nr. 4 din Tancabesti.

Pentru cei interesati sa participe in calitate de expozanti, taxa de participare este de 70 de lei. În schimb, intrarea vizitatorilor - si potentialilor cumparatori - este libera. Mai mult, acestia din urma vor primi cate un tichet, cu care vor putea castiga numeroase premii la tombola.

Daca veti avea curiozitatea de a ne vizita, veti descoperi talentul deosebit de care se bucură Radu Nistor si pe care il va utiliza la maximum pentru a oferi caricaturi frumoase celor dornici de o amintire.

Cea de-a doua surpriză este adresată doamnelor si domnisoarelor. Daniela Stancu ( adica eu ;) (http://danamakeup.blogspot.ro/) va fi alaturi de noi si va realiza - gratuit - machiaje tuturor femeilor dornice si, in plus, este pregatita sa raspunda intrebarilor dumneavoastra. Asa ca profitati si aflaţi cele mai noi tendinte în make-up.


Ia spuneti fetelor, ne vizitati? Pentru mai multe detalii dati join evenimentului  aici

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!



Etichete: ,