Webstock 2014

Peste cateva zile, in 26 Septembrie 2014, va avea loc cea de-a saptea editie Webstock, iar de data asta nu mai stau pe banca ci voi fi Blogger Acreditat! Voi fi parte a blogosferei de beauty care, in sfarsit, prinde radacini si printre conferintele online. Cu siguranta vom demonstra ca avem valori si impreuna suntem o comunitate in adevaratul sens al cuvantului.


Cateva cuvinte despre eveniment, ce inseamna Webstock!

"WEBSTOCK, FESTIVALUL INTERNETULUI
In fiecare an, Webstock ofera oportunitatea bloggerilor si persoanelor din agentii sa intalneasca/reintalneasca reprezentanti ai companiilor prezente la eveniment. Mai mult, evenimentul ofera si oportunitatea de colaborare a acestora.
Iata  de ce nu ar trebui sa ratezi nicio editie a evenimentului:
NETWORKING. Webstock este un bun prilej de a reintalni prieteni din industria comunicarii si social media, de a face cunostiinta cu persoane pe care le cunosti doar din online, dar si de a bate palma cu diverse companii pe care vrei sa le cunosti mai bine. Webstock este unul dintre acele evenimente la care faci schimb de cel putin 40 de carti de vizita de-a lungul zilei.
SUBIECTE. Timp de o zi, conferintele si cele trei micro-evenimente specializate aduc in prim plan cele mai actuale subiecte din indutrie. Pasionatii de comunicare, de mobile, de blogging si social media vor asista la o serie de prezentari cu informatii utile si se vor lasa inspirati si motivati de catre vorbitorii evenimentului.
TENDINTELE.INDUSTRIEI. Unii dintre cei mai cunoscuti specialisti din domeniu vor aduce in prim plan tendintele care conteaza acum in comunicare si social media. Participantii vor afla care sunt oportunitatile momentului si cum sa faca fata provocarilor mai mult sau mai putin neasteptate.
INSCRIERI LA WEBSTOCK 2014
Modalitatile de participare la eveniment sunt numeroase si anul acesta. Webstock va reuni atat bloggeri interesati de social media, cat si bloggeri specializati pe diverse domenii si, in acelasi timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicatii si proiecte web & mobile. In acelasi timp, Webstock rezerva un numar de locuri pentru oamenii din agentii si companii care doresc sa interactioneze cu comunitatea online.
Pentru inscrieri accesati linkul acesta: www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie
Pentru a fi la curent cu stirile despre Webstock, urmariti atat site-ul www.webstock.ro, cat si contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock)."
Si eu voi transmite live cat voi putea de mult atat pe Facebook cat si pe Twitter!

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

Etichete: