Electric blue smoky by Marian Tanase & more

Luna trecuta a fost un important targ de beauty la Romexpo, iar eu am fost pe la standul Adhara sa admir produsele mele preferate Numeric Proof si pensulele Kim.
Marian Tanase era acolo pentru sesiuni de machiaj si am profitat din plin. Am plecat acasa cu un superb smoky eyes in degradeuri de albastru.




Tase a folosit exclusiv produse Numeric Proof si a lucrat cu pensulele Kim.

Albastru se potriveste foarte bine ochilor mei caprui si ii scoate in evidenta frumos. Ce bine ca aveam amandoi chef de un machiaj cu albastru.

Si la MakeUp Fest, Marian Tanase va fi la standul Numeric Proof pentru a va indruma in alegerea produselor si pentru mici trucuri de folosire eficienta a lor. Cine poate sti mai bine decat Tase, care le foloseste zilnic pe machiajele clientelor, la sedinte foto si la scoala Adhara Makeup School, unde este Trainer de Makeup.
Apropo de scola, din 27 Oct va incepe noua serie de cursuri pentru modulele 1, 2 sau 3!


Tase m-a machiat pe la 13.00 si la ora 22.00 machiajul era intact. In poza de mai jos eram deja la al treilea eveniment din acea seara, deci dupa trei randuri de pupaturi si multe pahare de apa.


Asadar, Marian Tanase te asteapta la MakeUp Fest, dar se intampla mult mai multe lucruri interesante in acest week-end.
La etajul 1 te vor astepta makeup artisti pregatiti sa iti ofere cea mai interesanta experienta – o transformare la care nu te asteptai. Doar in  Atelierul de Makeup! Machiajul poate fi utilizat in moduri incredibile iar tu poti sa fii beneficiara acestuia. Nu trebuie sa faci altceva decat sa vii la MakeUp Fest si sa profiti la maxim de sfaturile si produsele pe care makeup artistii ti le pun la dispozitie.
In plus poti lua parte la toate evenimentele care au loc pe scena Palatului Copiilor – nu trebuie sa ratezi prezentarea Tendintele in machiaj 2015 pe care o va face Alexandru Abagiu, make up artist official L’Oreal Paris si Machiajul de nunta a lui Stefano Anselmo, make up artist Italian de renume international.

Timp de doua zile te asteapta zeci de expozanti si o multime de evenimente la scena deschisa – de la 9.00 la 18.30 ai program exclusiv de machiaj in toate formele sale – concursuri, prezentari, masterclassuri, expozitie cu vanzare si multe alte surprize.  

Cum spuneam, este mai mult de atat! Eu voi fi acolo si daca ma zariti, nu ezitati sa ma salutati. Ma voi bucura nespus.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Etichete: , , , , , ,