Fa-ti programare la Dior Beauty Journey

Zilele acestea in Douglas Promenada, poti calatori in lumea Dior!In perioada 01-05 Octombrie sunteti invitate in Douglas Promenada pentru a experimenta propria calatorie de frumusete in lumea Dior. Specialistii te vor rasfata cu: sedinte de diagnoza personalizata a tenului si mini-tratamente, sesiuni de flash make-up, sesiuni de manichiura, consiliere in alegerea parfumului potrivit. 
Ba mai mult, daca alegi sa cumperi un parfum Dior iti poti personaliza sticla pentru ca acolo va fi si un specialist in gravarea pe sticla. Cred ca este un cadou minunat pentru tine sau pentru cineva drag sa ii personalizezi parfumul cu un mesaj din suflet.  
Dupa ce ai trecut prin tot rasfatul, etapa finala a calatoriei consta intr-o sedinta foto in care tu vei fi starul! 

Este minunat ca pasionatele brandului Dior, dar nu numai, pot sa testeze sub atenta indrumare a specialistilor, produsele de lux Dior. Eu am avut fondul de ten Capture Total si mi-a placut foarte mult. Oricand l-as recupara, dar recunosc ca sunt curioasa si despre noutatea din aceasta toamna: fondul de ten iluminator DiorSkin Star.Pentru a-ti rezerva biletul de calatorie, suna la 021 794 24 05 sau mergi direct in magazinul Douglas din Promenada, Calea Floreasca, 246B, metrou Aurel Vlaicu.
Eu voi calatori maine, la ora 18.00 si abia astept sa va arat rezultatul.
Nu este asa ca week-endul asta veti purta Dior?

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!