Despre prietenie cu Nivea!

Nivea porneste o alta provocare pentru iubitorii aromelor fructate din noile balsamuri de buze Nivea Fruity Shine.




Noua gama pentru ingrijirea buzelor Nivea Fruity Shine ne propune arome fructate de Pepene rosu, Cirese sau Capsuni.
CombinaĊ£ia unica intre aroma de fructe si pigmentii speciali de stalucire fac buzele tale sa arate si mai atractive. Ofera buzelor hidratarea si protectia zilnica continand ingrediente naturale precum uleiul de migdale, uleiul de jojoba si untul shea. Cu formula inovativa pe baza de Hidramina proprie pielii, contribuie la mentinerea efectului de hidratare al buzelor, lasandu-le moi si catifelate o perioada mai lunga de timp. 

Nivea Lip Fruity Shine ofera buzelor hidratare si protectie zilnica. Astfel, buzele raman moi, catifelate, sanatoase si usor parfumate. 

Sa ne intoarcem la prietenie. Ce poate fi mai frumos decat un sarut sincer, daruit din inima prietenei tale cele mai bune? Pentru mine este mai dificil sa numesc numai o prietena, caci am mai multe BFF si pe fiecare  o iubesc la fel de mult. Adina, Monica, Simona, Nico sau Ani sunteti in siguranta in inima mea si abia astept sa va daruiesc un pupic apasat pe obraz si o imbtratisare calda.


Permiteti-mi sa va povestesc cate ceva despre fiecare in parte ca sa puteti intelege de ce nu am putut alege:
Monica imi este prietena de sapte ani cred, imi da cele mai intelepte sfaturi si chiar daca nu este pasionata de domeniul frumusetii imi citeste mereu blogul, ma lauda cand scriu frumos si ma cearta cand nu sunt la inaltime.
Nicoleta este de departe cea mai exigenta prietena. Ea nu se multumescte cu putin si de asta o apreciez. Este de neinduplecat cand ii vin idei si imi transmite determinare.
Ani prietena mea buna si colega de bloggerit. Cu Ani vorbesc cate in luna si in stele atat despre subiecte de suflet cat si despre blogging. Cu ea vorbesc absolut zilnic si ii multumesc ca este alaturi de mine in aceasta aventura numita DanaMakeup.blogspot.ro , dar si in proiectele personale pe care le vom avea ( sunt sigura ca o sa ne reuseasca ceva, ceva )
Adina imi este prietena de peste sase ani si ma asculta cum nimeni alta nu o face. Este o buna sfatuitoare si imi da idei de promovare tot timpul. 
Simona este contabila de meserie, asa ca firea ei analitica nu ma lasa sa fac socotelile si sa ies in pierdere. Glumesc este cea mai petrecareata dintre prietenele mele si mereu ne povesteste aventurile ei. Evident ca rad cu gura pana la urechi!

Nu trebuie sa te uit nici pe tine, Nivea draga caci esti prietena tuturor femeilor de peste un secol.

Daruieste-i si tu prietenei tale un sarut fructat Nivea! 

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

Etichete: , , , ,