Elizabeth Arden revine in Romania

Nu cred ca exista pe lumea asta makeup artist sau iubitor de beauty care sa nu stie ca cea mai iubita crema din lume este Eight Hour Cream de la Elizabeth Arden. In toate trusele de makeup ale marilor artisti international gasesti negresit aceast crema, iar prin acest fapt se recunoaste calitatea brandului Elizabeth Arden.

Ea a inteles foarte repede ce inseamna industria frumusetii, iar produsele livrate sunt de cea mai buna calitate, fie ca vorbim despre ingrijire, machiaj sau arome de parfum





Stiti deja ca traditia este la ea acasa in sufletul meu, asa ca acest brand isi va avea locul lui bine pus acolo. Crema despre care va vorbesc a fost lansata in 1930, iar de atunci a castigat nenumarate premii internationale de frumusete si se afla in topul preferintelor beauty editorilor.

Clasicul produs de ingrijire Eight Hour Cream catifeleaza, protejeaza si ajuta la vindecarea pielii crapate, uscate, Eight Hour Skin Protectant calmeaza arsurile solare, zgarieturile, abraziunile si disconfortul creat de acestea, hraneste pielea uscata si ofera beneficii anti-inflamatorii, inmoaie cuticulele tari, hidrateaza calcaiele uscate si picioarele, confera stralucire pleoapelor si pometilor, protejeaza si calmeaza buzele uscate si crapate.



De saptamana viitoare, veti putea incerca si noua gama lansata de brandul Elizabeth Arden: Flawless Future destinata tinerelor cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani. Produsele din gama Flawless Future urmareste sa reduca aparitia primelor semne de imbatranire, care in era vitezei apar mult mai "in viteza" din pricina stresului cotidian ( cariere solicitante, stress, factorii de mediu ) 


Gama Flawless Future are trei produse esentiale pentru combaterea semnelor de imbatranire:

Flawless Future Serum 30ml da viata tenului obosit, reduce porii, conferind luminozitate pielii si actionand ca un strat protector pentru ten. Se absoarbe imediat. ( Pret recomandat 280 ron ) 

Flawless Future Crema Hidratanta cu SPF 30 50ml diminueaza aspectul ridurilor si liniilor fine, pielea devenind instant hidratata si luminoasa. Uniformizeaza textura pielii, pentru un finisaj neted, minimalizeaza aparitia porilor si a punctelor negre, 89% dintre tinerele care au utilizat-o, marturisind ca si-au simtit tenul mult mai sanatos si revitalizat, de la primele aplicari. ( Pret recomandat 228 ron ) 

Flawless Future Eye Gel  15ml ofera hidratare de durata, diminueaza ridurile si liniile fine, reduce aspectul  pungilor de sub ochi si al cearcanelor, “reinvie” ochii obositi, sporind luminozitatea si eliberand stresul si oboseala zonei din jurul ochilor. ( Pret recomandat 165 ron ) 

Gamele complete de skin-care Elizabeth Arden o veti gasi pe rafturile magazinelor Douglas din Baneasa Shopping City si Sun Plaza, dar si in Kendra Beauty Cosmetics din Unerea Shopping Center.
Alaturi de produsele de ingrijire veti putea descoperi si noul parfum  Elizabeth Arden Untold si Untold Absolu.

"Calatoria magica a parfumului Untold se deschide cu note scanteietoare de piper roz si bergamote proaspete, evocand optimismul vibrant al femeii Untold, iar accentele fructate de para si coacaze negre scot la iveala latura imprevizibila a personalitatii.

Rafinamentul feminitatii este pus in lumina de petale de gardenia si iasomie egipteana, aura misterioasa este amplificata de notele de patchouli si lemn de santal, iar magnetismul senzualitatii devine mai intens cu fiecare nota de ambra si mosc, care-i fac prezenta de neuitat."

Suna interesant acest parfum, la fel si the Untold story of  Elizabeth Arden, care a devenit un pioner al conceptelor ca formulare stiintifica de cosmetice , makeovers sau in aplicarea machiajului in functie de culorile de coordonare a ochilor , buzelor si machiajul fetei .

In copilarie, o matusa mai bogata s-a ocupat de aducatia ei, Elizabeth a renuntat la scoala de asistente medicale si a inceput sa lucreze la ER Squibb Pharmaceuticals Company pe postul de contabila. Acolo is petrecea cea mai mare parte a timpului in laborator sa invete cat mai multe despre skin-care. Cred ca acolo s-a intamplat o scanteiere, iar restul e poveste. 

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Etichete: , , , , , ,