Modern Glamour, propunerea Schwarzkopf Professional

Cea mai noua colectie de coafuri Modern Glamour va fi lansata luni, 24 Noiembrie in cadrul unui eveniment festiv. 




 Cum spuneam, in cadrul evenimentului plin de culoare se va lansa si ultima colectie Schwarzkopf Professional: – Modern Glamour Collection toamna/iarna 2014-2015


Acest eveniment este gazduit de Eternal Group, unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de produse profesionale si dotari pentru saloane de infrumusetare din Romania. Va fi cel mai important eveniment Schwarzkopf Professional Romania dedicat profesionistilor beauty din Bucuresti.

Poate va intrebati ce o sa se intample acolo; ambasadorii Schwarzkopf Professional, vor prezenta cele mai inspirate coafuri din colectile Essential Looks din ultimii 10 ani.


Colectia Essential Looks se inspira din podiumurile de moda internationale pentru a crea trenduri incredibil de diversificate, ce alimenteaza creativitatea coaforilor, celebrand totodata pasiunea coaforilor pentru par, pentru moda si pentru noutate, oferind celor interesati, un luxos manual de trend, o aplicatie digitala si un eveniment grandios cu coafuri executate pe scena.


Accentele luxuriante din Metal Chic, influentele hippie ale Boho Curl si eleganta sofisticata din Undone Glamour, reprezinta o bază solida pentru un an plin de creativitate.

Invitat special al galei este Ambasadorul Schwarzkopf Professional in Europa Centrala si de Est, Dl. Dieter Kaiser.
Cu o experienta de peste 28 de ani in training, Dieter a sustinut show-uri si seminarii in mai mult de 60 de tari din intreaga lume si a lucrat pentru vedete ca Elton John, Donatella Versace sau Gianfranco Ferre.

Pentru pasionati de hair-styling sau pentru cei interesati, va exista un workshop pe 25 noiembrie la Eternal Training Center in care se vor realiza coafurile din noul trend, sub atenta supraveghere a lui Dieter Kaiser si a trainerilor Schwarzkopf Professional Romania – Andrei Arineanu si Razvan Miron. Locurile pentru acest Hands-On sunt limitate iar conditiile de participare se pot afla la 0724031301.

Sunt sigura ca vor fi participanti in numar mare, asa cum am vazut si la alte evenimente Eternal Group. 
Eu sunt tare atrasa de buclele Boho Chic, dar imi cam ies undone si atat ( daca erau si Glamour mai aveam o sansa ).

Interesant eveniment, nu?

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

Etichete: , , ,