Smoky - colectia de toamna de la Orly

In urma cu ceva timp va aratam pe Istagram ca testez cateva nuante din colectia Smoky de la Orly. Astazi va povestesc putin despre colectie si urmeaza review-uri pentru fiecare nuanta pe care o am.


In aceasta toamna o decadenta si intunecata latura a frumusetii ti se dezvaluie cu noua colectie propusa de Orly. O colectie care te seduce imediat, cu o paleta enigmatica de nuante nascute dincolo de orice imaginatie. Diversitatea in finisari si formule incanta din prima clipa, cu tonuri prafuite care sunt mixate cu sidefuri mate pentru a crea o fantastica si provocatoare cromatica care cu siguranta cucereste irevocabil in zilele aromatice si pline de romantism ale toamnei.

Colectia cuprinde sase nuante: Highlight ( ungri mat ), Edgy ( un sidef bronz-verde anticizat ), Darkest Shadow ( un negru mat cu sidef rosu pentru profunzime ), Brush It On ( un duo-cromatic in care bronzul care da luminozitate portocaliului ), Blend ( un mov cald si mat ), Smoked Out  ( un albastru mat intunecat cu sidef verde )Pe blog, va voi prezenta primele nuante, asa ca pregatiti-va de o explozie de Orly pe blog.
Stiati ca Orly este un brand cu peste 38 ani vechime si experienta, cu o paleta de peste 150 de nuante si tratamente pentru unghii, destinat profesionistilor din beauty si programelor profesionale de ingrijire a unghiilor. ORLY s-a relansat in Romania la mijlocul lui 2010, in exclusivitate prin ROWE.
Si ce imi mai place mie foarte tare la Orly? Lacurile nu contin DBP, toluen, formaldehida sau rasini din formaldehyde. 

Voi ce brand de oja preferati?

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

Etichete: , , ,