Calendarul inspirational de la Dana Paun

Cunoscuta blogerita de fashion sau mai bine spus foto de street-style si fashion, Dana Paun ne propune sa ajutam copii de la Casa de Copii " Inger Alb" prin intermediul unui calendar inspirational pentru 2015.
Calendarul a fost lansat cu doua saptamani inainte de finalul anului si va propune un exercitiu de inspiratie pentru 2015, sub forma unui album - calendar de birou ce contine cele mai apreciate fotografii de street style publicate pe blogul Danei  http://thecolorstalker.com/ rezultate din calatoriile ei in diverse colturi colorate ale lumii. Totodata, fiecare luna a primit in dar un cuvant cu care Dana rezoneaza. Astfel, va puteti alege doua surse de inspiratie in fiecare luna. Totul este scris de mana, pentru un plus de apropiere si autenticitate.

Fotografiile propuse au fost in mare parte publicate in reviste prestigioase de moda autohtone si straine si au primit multe aprecieri pe platformele de fashion din intreaga lume. Acum ele pot deveni sursa de energie pozitiva zilnica care va “locui” fie pe propriul birou, fie pe biroul unei persoane dragi voua.

Tot ca o inspirație a venit si întalnirea cu Casa de Copii “Inger Alb” catre care se va duce tot profitul obtinut prin vanzarea acestui calendar. Va invit sa cititi mai multe despre povestea lor emotionanta urmarind link-ul http://ingeralb.ro/ .

Nu este niciodata prea tarziu pentru a (va) face un cadou si a-i ajuta pe cei mai putin norocosi dintre noi.

Calendarul poate fi achizitionat printr-un simplu mesaj la dana.paun@thecolorstalker.com. Pretul calendarului este de 35 lei.

Mie mi se pare o idee foarte interesanta si o voi sustine cat de mult voi putea. Eu voi fi inspirata in 2015, voi?

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

Etichete: , ,