Alina Pitilina si Matei Norbert Balan sunt stilistii Baneasa Shopping City

Va povesteam intr-o postare anterioara despre cat sunt de incantata ca vom avea stilisti in Baneasa Shopping City si iata ca s-a incheiat concursul si avem numele celor ce ne vor indruma spre o garderoba mai stylish.
Ultima proba, cea care a influentat decisiv clasamentul, s-a desfasurat pe 19 Dec 2014 in fata clientilor mall-ului. Proba a fost un adevarat spectacol oferit de dansatorii trupei Supersonic, atent stilizati de catre cei 10 finalisti  Baneasa Stylist Contest.
In perechi de cate doi, concurentii au avut ca tema sa imbrace cate o pereche de dansatori in functie de conceptul muzical primit din partea juriului.  
Tinutele dansatorilor au fost analizate si notate de membrii juriului, Irina Markovits, Ovidiu Buta si Maurice Munteanu, care s-au implicat activ in fiecare pas al competitiei si au vegheat asupra tuturor finalistilor, intervenind cu sfaturi si recomandari profesioniste.
“Suntem foarte multumiti de rezultatul final. Alina si Norbert vor aduce plus valoare serviciilor deja oferite de Baneasa Shopping City. Cu siguranta clientii care vor solicita serviciul de consiliere de shopping isi vor imbunatati garderoba proprie cu tinute potrivite stilului lor, au concluzionat cei 3 membri ai juriului.Baneasa Shopping City devine primul centru comercial care ofera permanent serviciul de Consiliere de Shopping. Alina si Norbert vor sta la dispozitia clientilor ce doresc sa isi defineasca stilul personal sau au nevoie de sfaturi legate de tinutele pe care vor sa le achizitioneze.

Incepand cu Ianuarie 2015, programarile pentru serviciul de Consiliere de Shopping se pot face la cele 2 birouri de informatii din centrul comercial si online pe www.baneasashoppingcity.ro.

Sunt sigura ca prezenta celor doi vor aduce mai multi clienti in Baneasa si recomand cu inima deschisa celor care isi cauta tinute speciale pentru diverse ocazii sa nu ezite consilierea specializata. Cu siguranta pentru viitoarele evenimente importante pentru care va trebui sa imi achizitionez o tinuta, voi apela la stilisti. Abia astept sa ii pun la treaba si sa va povestesc experienta.

Daca cineva dintre voi va beneficia de experienta cu ei, va rog sa imi povestiti si mie.

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

Etichete: , , ,