Marea intr-o crema - Elmiplant Seametry

Cand am primit la #decemberbeautyblogersmeeting3 crema de noapte din gama Seametry de la Elmiplant, mi-a venit in minte instantaneu vizualul acestei game pe care eu am interpretat-o ca fiind o sirena. Daca nu stiati sirenele nu imbatranesc :)
Desi am tratat in numeroase postari subiectul pielea si cum functioneaza ea, eu zic ca "repetitia este mama invataturii". 
Trei macromolecule esentiale sunt responsabile pentru integritatea structurala a pielii: 
- colagenul ofera rezistenta si fermitate pielii, 
- elastina asigura elasticitate pielii, 
- acidul hialuronic este rezervorul ce absoarbe apa si pastreaza pielea hidratata si tonifiata. 
Odata cu trecerea timpului, structura fibrelor de colagen si elastina se deterioreaza si cantitatea de acid hialuronic scade, cea ce duce la aparitia ridurilor profunde. Pentru a pastra cat mai mult tineretea pielii si pentru ingrijire adecvata tenului matur, Elmiplant a creat gama Seametry destinata femeilor peste 45 de ani. 

Tehnologia Seametry utilizeaza energia resurselor marii – Matrigenics 14.GTM – este bazat pe celulele reproductive ale algelor Wakame. Testele in vitro au dovedit ca Matrigenics 14.GTM poate reactiva 14 gene responsabile pentru sinteza si dezvoltarea celor 3 elemente structurale de baza ale pielii – colagen, elastina si acid hialuronic.
Wakame este o algă de origine asiatica, cultivata intr-o zona protejata in Bretania, Franta, pe un sistem de corzi scufundate. La maturitate, celulele sale reproductive sunt izolate si compusii lor benefici sunt concentrati in extractul numit Matrigenics 14.GTM, bogat in Wakamik Ester.
Gama Elmiplant Seametry conţine: crema antirid restructurata de zi ( 25 lei ), crema antirid restructuranta de noapte ( 25 lei ) si serum antirid restructurant pentru ochi ( 25 lei ), iar rezultatele testelor arata efectele spectaculoase cand folosesti aceste produse.
Crema de zi si de noapteimediat dupa prima aplicarepielea se simte eficient hidratata, supla si ferma; dupa doar doua saptamaniridurile nazale, cele de pe frunte si din jurul gurii sunt semnificativ reduse; dupa patru saptamani conturul fetei este vizibil remodelat, in timp ce pielea este mai ferma; suprafata ridurilor din jurul ochilor scade semnificativ. In ceea ce priveste serumul pentru ochi, rezultatele dovedite clinic arata ca imediat dupa prima aplicare pielea din jurul ochilor se simte mai neteda si eficient hidratata, iar dupa patru saptamani pungile de sub ochi sunt vizibil reduse, conturul ochilor este mai ferm si remodelat, in timp ce lungimea ridurilor este redusa cu pana la 40%.
Sinteza si dezvoltarea celor mai importante trei elemente structurale ale pielii – colagen, elastina si acid hialuronic – este stimulata si reactivata. „Triunghiul frumusetii”, alcatuit din pometii ridicati si un contur ferm al fetei, isi pastreaza forma si tenul se bucura de un aspect sanatos si tanar.


Eu am primit crema de noapte din aceasta gama, insa am daruit-o matusii mele. Ea a inceput deja sa o folosesasca si textura ei usoara intra repede in ten, hidrateaza si lasa pielea moale. Crema nu lasa pelicula grasa, textura nu este unctoasa sau prea densa cum sunt majoritatea cremelor de noapte ceea ce o face pe matusa mea sa o foloseasca fara probleme si pe parcursul zilei. Am uitat sa o intreb daca o aplica si in jurul ochilor, insa imediat ce o intreb, voi reveni la postare cu o completare in acest sens.

In concluzie, daca ai peste 45 de ani si vrei sa ai pielea tanara, este timpul pentru Seametry de la Elmiplant.

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

Etichete: , , , , , , , ,