Surprizele Melkior

Stiti deja ca brandul Melkior este in continua prezenta la mine pe blog, dar totodata este si in crestere nationala si internationala.
Anul acesta a fost clar anul in care Melkior a fost prezenta pe oriunde intorci capul si ma bucur ca produsele lor sunt foarte bune, vedeti cateva review-uri aici si urmeaza altele la fel de incitante.

Anul acesta Melkior a deschis cateva magazine in Franta, iar in luna Decembrie 2014 s-a lansat magazinul din Bastia- Corsica pe Bd. Paoli. Situata in partea de nord-est a insulei Corsica, Bastia este principalul port al insulei franceze la Marea Mediterana.Melkior creaza colectii pentru cele mai exigente cliente, o gama de produse beauty folosite si de profesionisti, gama care se adreseaza tuturor femeilor ce doresc sa se simta frumoase.
Melkior continua dezvoltarea sa internationala si abia astept sa vad urmatoarea locatie.


Nici la noi in tara magazinele nu sunt putine si sunt sigura ca Melkior apreciaza clientele din Romania la fel de mult ca pe cele din Franta. Cel mai recent magazin este cel din zona Piata Romana, chiar langa ASE.

Asadar, fie ca sunteti in vacanta sau nu, cu siguranta un magazin Melkior este aproape de tine.

Eu urmaresc si pagina online Melkior pentru ca tot timpul au oferte de nerefuzat, cadouri sau transport gratuit. Pentru Makeup Artisti se aplica si o reducere de 33% la pretul de magazin, asa ca nu ezita sa iti faci si un cont Pro Melkior.

Voi ati incercat produsele Melkior? Va plac?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Etichete: ,