Beauty News: Nivea lanseaza Q10 Plus Serum Pearls

Perlele au fost mereu recunoscute drept simbol al luxului, exclusivitatii si rafinamentului datorita calitatilor deosebite ce pot transforma orice femeie intr-o adevarata ambasadoare a stilului. In timp, ele au devenit o sursa autentica de inspiratie pentru industria frumusetii dupa ce brandurile de ingrijire a tenului sau de machiaj le-au imprumutat forma pentru a da nastere unor produse premium.Asa cum ne-a obisnuit, Nivea transpune luxul intr-un accesoriu accesibil tuturor femeilor care isi doresc frumusete si ingrijire la calitate superioara.
Nivea Q10 Plus Serum Pearls contine perle care se activeaza in momentul dispersiei, oferind tenului tau cea mai activa ingrijire in lupta pentru prevenirea si combaterea ridurilor.


Formula produsului are la baza o tehnologie unica, datorita perlelor ce incapsuleaza cea mai mare concentratie de coenzima Q10 din gama Nivea. Aceasta este o substanta proprie pielii ce joaca un rol esential in protejarea tenului impotriva radicalilor liberi, oferindu-i luminozitate si prevenind, in acelasi timp, aparitia ridurilor.

Datorita texturii lejere, serumul Nivea Q10 Plus Serum Pearls poate fi integrat in rutina zilnica de ingrijire a tenului, o data sau de doua ori pe zi, inaintea folosirii cremei de zi sau de noapte sau poate fi folosit  independent datorita concentratiei puternice de ingredient activ.

Nivea Q10 Plus Serum Pearls reprezinta ultima inovatie din segmentul produselor anti-rid datorita perlelor revolutionare ce contin cea mai bogata concentratie de coenzima Q10. Noua formula combina intr-un mod unic trei ingredientele esenĊ£iale tenului: coenzima Q10, acidul hialuronic si creatina, substante ce asigura  regenerarea si intinerirea celulelor pielii cu fiecare aplicare. 

Nivea recomanda si un pret foarte bune pentru acest ser: 45 Ron ( 40 ml ). Clar pe mine m-a facut curioasa si sigur il voi folosi in loc de crema de noapte. Stiti deja ca asta este rutina mea obisnuita: ser in loc de crema de noapte.

Voua cum vi se pare aceasta noua lansare?

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro


Etichete: , , , , , , ,