Blue Smokey Eyes

Nici nu mai tin minte cand am postat ultima oara un machiaj pe blog, insa recunosc ca imi era tare dor. Astazi va propun un machiaj de iesit la cafea cu fetele sau cel putin eu asa il vad. 




Ca de obicei, orice machiaj incepe cu pregatirea tenului: demachiere, tonifiere si hidratare. Daca simti nevoia poti aplica si o baza speciala de machiaj ( am dezbatut pe larg subiectul aici )
Am trecut la machiajul fetei prin aplicarea fondului de ten The One Illuskin Foundation de la Oriflame, am luminat zona cearcanelor cu corectorul The One Illuskin Concealer tot de la Oriflame si apoi am fixat cu pudra din aceasi gama!



Am conturat foarte putin pometii si fruntea cu bronzerul de la Too Faced si am aplicat blush piersica mat din paleta de blush-uri de la Numeric Proof.



Machiajul ochilor este foarte simplu de realizat. Am pregatit pleoapa cu fond de ten fixat cu pudra apoi am aplicat fardul cremos de la Sephora in nuanta Subtle Gray pe pleoapa mobila si apoi am fixat cu fardul mat albastru Kashmir Neo nr 660 de la Paese.
Pliul l-am definit cu nuantele mate din paleta de la Numeric Proof ( review aici ), mi-am definit sprancenele cu  fardul mat Grey Brown din aceasi paleta de la Numeric Proof.
Am luminat coltul intern si sub spranceana cu un bej sidefat din paleta Black Pearl de la Oriflame, apoi am rimelat cu mascara The One Volume Blast de la Oriflame.


Pe buze am aplicat rujul rezistent de la Numeric Proof Light Apricot peste conturul rosu.


Voua va place acest machiaj? Unde l-ati purta?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , , , ,