Cod albastru de ingrijire a pielii - Nivea

Orice am spune, orice am face un lucru este cert: pielea are nevoie de hidratare indiferent de anotimp. Poate suna a cliseu, insa Iarna pielea este mult mai sensibila si cu tendinta crescuta de a-si pierde din hidratarea naturala, mai ales din pricina temperaturilor scazute, fluctuatiile de temperatura ( din casa afara si invers ), nu mai adaugam factorii de mediu, care si Iarna raman "la putere"
Ca o prietena buna ce este, Nivea ne propune un "kit complet de hidratare" care sa ne fie aliat in pastrarea frumusetii naturale a pielii.



Hidratarea pielii incepe de la dus, mai ales ca spalarea indeparteaza bariera protectoare a pielii. Gelul de dus Nivea Creme Care ( 12,52 Lei; 250ml ) are o formula de ingrijire delicata  cu  pro-vitamina B5 si uleiuri nutritive ce curata si hraneste pielea, in acelasi timp. Dupa spalare, aplica Laptele de Corp Hranitor sub Dus ( 17,29 Lei, 250 ml ). Cu o formula bogata pentru hidratare intensiva cu ulei de migdale, se aplica in timpul dusului, dupa spalarea cu gelul tau de dus. Clateste si usuca-te, apoi bucura-te de senzatia unica de piele catifelata si hidratata. Pentru hidratarea mainilor foloseste un sapun lichid hranitor, ce intregeste gama Creme Care. ( 11,44 Lei, 250 ml )


Dedicata atat fetei, cat si mainilor si corpului, Nivea Creme ( 7,46 lei, 75 ml ) ajuta la mentinerea barierei naturale de protectie a pielii careia ii confera hidratare intensiva, suplete si catifelare. Este tolerata chiar si de pielea sensibila, datorita ingredientelor foarte blande din compozitie si lipsei de conservanti.
Cutiuta albastra este alaturi de noi de multa vreme, iar socrul meu o iubeste sincer. Orice problema are, la el trece cu Nivea. Chiar si cand este racit nu accepta masaj cu "ceva de raceala" ci cu iubita lui crema Nivea. Il doare mijlocul, i s-au uscat obrajii sau mainile el are leac pentru toate. Andra deja crede ca acea cutie albastra este magica pentru tataie si s-a bucurat foarte mult cand a vezut ca avem si noi o astfel de cutie.

Nivea Balsam de buze Essential Care cu o formula hidratanta cu Ulei de Jojoba si Unt de Shea protejeaza eficient buzele impotriva uscarii, lasandu-le senzational de catifelate. Este perfect pentru tine daca ceea ce iti doresti este o ingrijire naturala, neutra, fara parfumuri.

Acestia sunt aliatii Nivea pentru o piele frumoasa. Tu ce aliat ai?

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

Etichete: , , , ,