Concurs de martisor cu Famous Luxury Perfumes

In cateva zile va incepe oficial Primavara, la noi marcata prin traditia martisorului. Chiar daca simbolistica acestei sarbatori este sufleteasca, trebuie sa recunoastem ca de mult nu mai apreciem doar un buchetel de ghiocei sau un martisor.

Ziua de 8 Martie, deja se lasa cu cadouri grase, iar astazi va propun sa castigati un cadou pentru 8 Martie de la Famous Luxury Perfumes!




Premiile sunt consisitente si chiar cred ca merita sa participati. Iata ce puteti castiga:

1. Eau de Parfum Desire, 100 ml in valoare de 156 Ron + un set complet de testere! Despre acest parfum pot spune ca este cel mai vandut parfum din sortimentatia Famous Luxury Perfumes si seamana foarte mult cu La vie est Belle de la Lancome. In postarea despre Lancome v-ati declarat fane ale acestui parfum, iar acesta poate fi considerat cu usurinta un dupe.

Setul de mostre cuprinde cate o mostra de 5 ml a tuturor parfumurilor de pe site, iar asta va va ajuta sa va faceti o parere avizata despre calitatea lor si eventual sa va alegeti preferatele. Eu deja am identificat patru parfumuri dupes ;) si stiu sigur ce imi aleg data viitoare.

2. De asemenea, pentru cine isi doreste mai punem la batatie si 50 de vouchere in valoare de 100 Ron fiecare, care pot fi folosite pe site. Asadar va puteti cumpara un parfum cu 56 Ron + transport. Tare mult as vrea sa ofer aceste vouchere chiar celor care vor sa le foloseasca, asa ca lasati-mi un comentariu aici daca va dorinti inscrierea pentru voucher ;)

Regulile sunt foarte simple, dar trebuiesc enumerate ;)
- Like paginii DanaMakeup aici
- Like paginii Famous Luxury Perfumes aici
- Like & Share pozei de concurs de aici
- Inscrie-te la newsletter pe www.parfumuri-celebre.eu
- Taguiti printr-un comentariu la poza de concurs o persoana draga careia i-ati darui parfumul.
Ca de obicei, va rog sa completati chestionarul de mai jos:

a Rafflecopter giveaway

Later edit: Castigatoarea este Adina Magheru si astept datele tale de livrare pe mail sau pe Facebook.

Mult succes tuturor!

Kisses from Dana!

Etichete: , , , ,