Review & Concurs Gama Skin de la Herbalife

Va povesteam, in urma cu aproape o luna, ca Herbalife a lansat o noua gama de ingrijirea a tenului: Skin
Eu am incercat aproape toate produsele gamei si asa cum am promis, revin cu parerile mele despre fiecare produs in parte, iar la sfarsitul articolului veti descoperi cum puteti testa si voi aceasta gama!


In fiecare dimineata si seara mi-am curatat tenul cu demachiantul cu efect calmant pe baza de Aloe. De fapt este o spuma de curatare, densa potrivita in rutina tenurilor spre uscat. Este suficienta o cantitate mica de produs pentru a curata intreaga fata si decolteul, face o spuma densa si placut mirositoare.
Chiar daca am testat ca la carte aceasta gama, sa stiti ca eu tot lapte demachianta am folosit in serile cand am purtat machiaj si apoi am finalizat curatarea cu demachiantul de la Herbalife. Eu asa m-am obisnuit de ani multi, sa indepartez machiajul cu lapte demachiant si apoi am revenit cu o spuma sau produse de curatare cu alta textura.

Lotiunea tonica energizanta pe baza de plante imi place foarte mult. Nu este o lotiune tonica asa cum stim noi lotiunile tonice, aduce mai repede spre o apa de plante. Cel mai mult imi place ca are efect racoritor si miros placut, iar aplicatorul spray este ideal pentru asta. Eu voi pastra ambalajul si imi voi transfera lotiunile tonice in el pentru ca este si mai spornica aplicarea.

Urmatorul pas in rutina propusa de Herbalife este serul pentru reducerea ridurilor. L-am folosit atat dimineata cat si seara, are o textura usoara si intra repede in piele. Nu lasa pelicula grasa si nici luciu. Dupa varsta de 30 de ani este absolut obligatoriu ( din punctul meu de vedere ) sa introduceti in rutina voastra un serum pe care sa il folositi zilnic. Daca aveti un ten uscat sau un stil de viata mai agitat cu nopti nedormite sau ore prea mult petrecute in fata computerului cred ca serumurile trebuiesc introduse in ingrijire chiar mai devreme.

Pasul urmator este destinat ingrijirii ochilor. In gama Skin de la Herbalife exista doua produse pentru ochi: Gelul tonifiant pentru ochi recomandat dimineata si Crema hidratanta pentru ochi recomandata seara.
Mie mi s-au parut ambele foarte asemanatoare si nu cred ca este nevoie de amandoua in rutina ta de ingrijire. Adevarata ca gelul are si un efect usor de racorire, dar in ceea ce ma priveste nici crema de ochi nu este mai prejos. Textura cremei este ceva mai unctoasa, dar fara sa fie deranjant, intra aproape la fel de repede in piele daca aplici cantitatea corecta de produs. La mine a intrat in piele dupa maxim 20 secunde, gelul cam la fel.

Crema hidratanta pentru stralucire zilnica are o textura cremoasa si usoara cu un efect de stralucire discreta. In aceasta perioada nu mi-a placut foarte tare pentru ca pe zonele grase ale tenului efectul de stralucire accentua mai mult sebumul si fata mea cam luceste. Cu siguranta o voi aprecia in Vara, dupa ce ma voi bronza putin, dar pana atunci intra in kitul meu de machiaj si o voi folosi va baza pentru tenurile mai uscate sau terne. Aceasta crema nu are SPF, asa ca daca o folositi va trebui completata cu o alta crema cu factor de protectie.

Crema regeneratoare de noapte are o textura ceva mai densa si efect intens hidratant. Intra in piele relativ repede, insa dintre toate produsele aceasta crema m-a convins sa folosesc crema de noapte mai des. Am declarat in nenumarate randuri ca nu folosesc crema de noapte pentru ca ma trezesc dimineata cu tenul pea incarcat. Dupa primele 7 nopti de folosire nu s-a intamplat asta, insa dupa acea probabil ca tenul meu s-a hidratat bine si iarasi a fost prea mult o crema de noapte, asa ca acum o folosesc odata la doua seri. Tot e mai bine decat nimic.

Ador exfoliantul cu efect instantaneu pe baza de fructe de padure. Este recomandat de doua - trei ori pe saptamana, iar eu l-am folosit exact asa. Are particule exfoliante in compozitie, insa exfolierea se face foarte fin, fara sa agreseze pielea. Se maseaza usor pe piele umeda cu miscari circulare si apoi se curata cu o cotoneta. Lasa pielea mult mai curata, punctele negre mai putine si desigur ca produsele de ingrijire vor ajunge unde trebuie.

Rasfatul nu este complet fara o masca purificatoare pe baza de argila si menta. Masca se reomanda a fi folosita de doua- trei ori pe saptamana pentru o curatare in profunzime a pielii. Are efect de luminare si purificare lasand tenul vizibil mai frumos.

Dupa sapte zile de testare pot sa spun ca tenul meu este curat si hidratat, insa fiind un ten mixt am nevoie si  de o echilibrare a sebumului, iar rutina de ingrijire de dinaintea testarii gamei Skin cuprindea toti pasii: serumuri, exfoliere si creme special destinate ochilor.
Cel mai mult mie mi-a placut crema de noapte, care m-a convins sa o folosesc cu regularitate ( la fiecare doua nopti ), urmata aproape de exfoliant si de lotiunea tonica.

Cum am promis la inceputul postarii, am si pentru voi niste premii:
-  trei kituri de testare pentru 7 zile a acestei game, care pot fi castigate prin tragere la sorti
- un kit de baza format din patru produse full size, care va fi castigat de cel mai complet si sincer comentariu privind rutina voastra de ingrijire si raspunsul la intrebarea: Ce produs din gama Skin ai introduce in rutina ta?


Ce trebuie sa faci pentru a castiga?
- Like Herbalife pe Facebook aici
- Like DanaMakeup pe Facebook aici
- Share public fotografieii de concurs de aici
- Lasa un comentariu cu rutina ta de ingrijire si si raspunsul la intrebarea: Ce produs din gama Skin ai introduce in rutina ta?

Pentru o usoara monitorizare a intrarilor, va rog sa completati chestionarul de mai jos:

a Rafflecopter giveaway

Later edit: Castigatatorii pachetelor de testare pentru 7 zile sunt: Ana Onofrei, Adina Gavriloi si Ira Alexandra.
Cel mai frumos, complet si sincer comentariu este al Gabrielei Roman - Nastase si ea castiga patru produse full size din gama Skin!

Concursul va incepe din acest moment si se va termina pe 25 Feb 2015. Ca de obicei concursul se adreseaza cititoarelor mele din Romania sau celor care imi pot lasa o adresa de livrare de aici.

Mult succes tuturor si va astept sa participati intr-un numar cat mai mare.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Etichete: , , , , , ,