Beauty News: Lotiune IN-shower pentru fermitate cu Q10 de la Nivea

Nici bine nu am testat In-shower Body Milk ca Nivea ma tenteaza cu o noua varianta de IN-shower: Firming In-shower gel cu coenzima Q10
Aceasta noua lotiune, este rezultatul a cinci ani de cercetare în laboratoarele Beiersdorf. "Produsul are o formulă unica, ce contine perle care au in interior coenzima Q10 si pe care o activeaza la contactul cu apa", spune Sabine Schulz, Product Development NIVEA Body, R & D Beiersdorf.

Cum Nivea a fost priml brand din lume, care a introdus coenzima Q10 intr-o crema mi se pare firesc ca produsele brandului sa aiba in compozitie aceasta coenzima proprie pielii.
Noua Nivea Q10 Lotiune de corp sub dus pentru fermitate are efect chiar dupa stergerea cu prosopul.
Odata ajunse pe piele, sub dus, perlele activeaza coenzima Q10 din interior, iar particulele usor abrazive ofera un masaj delicat. Celulele moarte sunt indepartate, iar pielea este revigorata, datorita mentolului.  

Modul de folosire al produsului este exact la fel ca la celelalte lotiuni In-shower: speli cu gelul tau de dus, clatesti, aplici lotiunea In-shower pentru fermitate, clatesti, stergi si esti gata pentru o zi plina.

Mie imi suna interesant acest produs si cand il voi testa, revin cu impresii, mai ales ca sunt incantata de ideea de lotiune de corp sub dus. Este o gaselnita tare  utila.


Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , ,