Beauty News: Mascara Phenomen`Eyes de la Givenchy se reinventeaza!


Peria sferica imposibil de reprodus, aplicarea personalizata, un rezultat profesionist si modul unic
in care alungeste genele pentru un efect dramatic o diferentiaza. Asa incepe povestea perfectiunii Phenomen`Eyes de la Givenchy!Bazandu-se pe expertiza sa avansata, Givenchy reinventeaza Phenomen’Eyes, imbinand peria iconica cu o noua formula, de inalta performanta. Rezultatul? Si mai multa definire, curbare si alungire. Privirea este spectaculoasa, genele par ca se extind la infinit.

Povestea Phenomen’Eyes a pornit din inspiratia unui geniu. Nicolas Degennes obisnuia sa taie peria mascarei pentru a obtine o forma rotunda, precisa si usor de manevrat.
Idealul, o perie de inalta definire, ce permite aplicarea pe fiecare geana, una cate una, chiar si pe cele scurte si greu de atins.
Peria sferica patentata de Givenchy este uimitoare din orice unghi si nu a fost modificata de cand a fost creata.

Linia reproiectata Phenomen’Eyes include acum doua mascara, clasic si waterproof, ce se bucura de o formula noua pentru o definire uluitoare, curbare si alungire a genelor si o intensitatea de lunga durata.
Un amestec revolutionar de 4 tipuri de ceara pentru o textura flexibila si fluida: parafina cremoasa, ceara topita de candelilla, ceara vascoasa de albine si ceara protectoare de carnauba.
Un polimer cu actiune multipla, ce ofera flexibilitate, fixare si adera la suprafata genelor, oferindu-le o curbare uimitoare si lungime extravaganta.
Formula contine pigmenti puri acoperiti de un derivat de amino-acizi – secretul pentru o culoare intensa si rezistenta.

Phenomen’Eyes are un design nou si elegant pentru noile variante de mascara. Forma cilindrica a fost pastrata, mascara iconica Givenchy este imbracata intr-un invelis negru lacuit, iar varful metalic al capacului are gravat logo-ul 4G.

Pe scurt, Phenomen’Eyes este...

1 perie iconica neschimbata, patentata ce defineste genele una cate una
2 varianteclasic si waterproof, cu o noua formula imbunatatita
3 pasi ultra accesibili de aplicarecare alungesc genele pana la infinit.

Eu sunt indragostita iremediabil de varianta clasica a acestui mascara si o gasesc perfecta. Acum daca perfectiunea poate fi imbunatatita, atunci noua formula a mascarei va fi noul meu Holly Graal. Inca nu stiu sa va explic cum de il folosesc in mod consant inca de prin 2009 si nu i-am facut review, dar fac tot posibilul sa echilibrez balanta!


Noua mascara Givenchy Phenomen’Eyes este deja disponibila exclusiv in magazinele Sephora la pretul de 143 lei

Voua cum vi se pare aceasta mascara?

Pana data viitoare
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , ,