Cadouri de 8 Martie de la Nivea

Mai sunt doua zile pana la momentul 0, Ziua Femeii si daca pana acum nu ai cumparat un cadou pentru femeile pe care le iubesti sigur maine alegi ceva gata pregatit. Fie ca sunt mame, surori sau prietene, femeile din viata noasta ocupa un loc special in inima fiecareia dintre noi. Si cum micile noastre gesturi de apreciere sunt cea mai la indemana dovada de a le rasfata, de 8 Martie Nivea vine in intampinarea noastra cu propuneri simple de cadouri si ingrijire... la pachet!




Pentru mama care vrea sa arate tanara si dupa 40 de ani: Cadoul Nivea Cellular Anti-Age
Nivea iti propune sa oferi mamei cea mai avansata solutie anti-age: Nivea Cellular Anti-Age, o gama performanta ce reintinereste aspectul tenului si ii ofera un boost de tinerete, cu ajutorul unor ingrediente precum acidul hialuronic, extractul de magnolie sşi creatina.

Cadoul special conţine:Nivea Cellular Anti-Age Crema de zi, Crema de ochi. ( Pret pachet: 68,4 lei )


  Pentru prietena activa: Cadoul Nivea Lapte de Corp Hranitor sub dus 250ml si Gelul de dus Nivea Creme Care 250 ml 


Alege sa oferi momente de rasfat cu ajutorul a doua produse de ingrijire a corpului sub dusNivea Lapte de Corp Hranitor sub dus, formula imbogatita cu ulei de migdale, special creat pentru pielea uscata, si Gelul de dus Nivea Creme Care, care contine pro-vitamina B5 si uleiuri nutritive ce curată si hrsnesc pielea in profunzime. ( Pret pachet: 23,4 lei )



  Cadoul Nivea Crema de zi hidratanta pentru ten normal si Deodorant Nivea Fresh Natural cadou. ( Pret pachet : 22,1 lei )


Ofera un cadou care asigura prospetime intreaga zi! Fie ca aplica dimineata o crema de zi hidratanta cu textura lejera sau folosesc un deodorant eficient, femeile adora sa simta prospetimea pe propria piele! Nivea Crema de zi hidratanta pentru ten normal ofera o hidratare intensiva si mentine prospetimea tenului tanar datorita Vitaminei E si a tehnologiei inovatoare Hydra IQ, iar deodorantul Nivea Fresh Natural reimprospateaza si asigura ingrijire pe parcursul intregii zile.

Sunt sigura ca orice ai alege, cadorisita se va bucura de expertiza Nivea si tehnologiile din produsele lor. Eu stiu sigur ca daca avem o tehnologie la baza unei creme aceasta va fi cu siguranta eficienta. 

Voi ce ati ales pentru femeile importante din viata voastra?

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , , , , , ,