Review: Duraline de la Inglot

Duraline-ul de la Inglot este un produs care nu trebuie sa lipseasca din trusa unui make-up artist sau chiar a unei iubitoare de frumos.



Este un produs multifunctional, care te va scoate din multe situatii mai neplacute, te va ajuta sa nu iti limitezi creatia artistica la produsele din kit.

Sticluta transparenta, prevazuta cu aplicator tip pipeta sunt foarte inspirate pentru ca va usura dozarea produsului, dar vei sti in permanenta cantitatea ramasa.
Acest review nu va fi prea lung, insa va fi tare util pentru noi toate.

Iata cum folosesc eu Duraline-ul

1. Cea mai cunoscuta intrebuintare este pentru gel eyeliner-ul intarit. Rolul lui Duraline este de a subtia sau mai bine spus de a readuce la viata gelul uscat fara sa ii modifice consistenta.

2. Bazandu-ne pe acelasi principiu, functioneaza si pentru mascara uscat. Aveti grija numai sa nu fi trecut termenul de 3-6 luni de la deschidere. Chiar daca ii prelungiti viata mai mult de atat nu mai este igienic.

3. Transforma fardurile obisnuite in farduri waterproof.

4. Este un foarte bun liant pentru pigmenti. Daca ai probleme in aplicarea pigmentilor si ti se pare ca nu stau pe pleoapa adauga o picatura de Duraline si ai rezolvat problema.

5. Este un bun adeziv pentru glitter.

6. Duraline-ul transforma textura pigmentilor din pulbere in cremos, iar asta inseamna ca iti poti crea multe nuante de eyeliner colorat. Ei, ia spune-mi cat de mult ai economisi pentru fiecare noua nuanta obtinuta?

Incercand sa descopar noi si noi posibilitati de a folosi acest produs, am gasit pe net ca poate fi folosit chiar si in fondulde ten sau anticearcan, dar nu m-am incumetat sa incerc.

Asadar, este un produs "must" in trusa mea si clar o investitie inteligenta. Eu ador produsele multifunctionale.


Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro

Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA  
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , ,