Review Lash Glamour Extreme Mascara de la Bobbi Brown


Bobbi Brown este cel mai dorit brand pro din kitul meu de makeup artist. Normal ca asta se intampla cand brandul nu este disponibil in Romania. L-am asteptat cateva luni sa ajunga in mainile mele si acum ma mobilizez sa scriu despre singura mascara detinuta de mine de la acest brand. Am mai scris despre gel eyeliner, despre care multi makeup artisti spun ca este cel mai bun din lume.... daca sunteti curiosi gasiti parerea mea aici.
Sa revenim la mascara:





Ambalajul este negru, elegant, PRO, dar imediat am descoperit pensula. Este din plastic, are perii destul de mici pentru o aplicare potrivita si celor mai scurte gene.
Efectul obtinut este de alungire, definire si curbare.



Pentru a va face o parere mai aproape de realitate, iata cum arata genele mele fara mascara si efectul obtinut cu Bobbi Brown Lash Glamour Extreme Mascara. Eu aplic mascara intr-un singur strat, generos, dar unul!


Imi place foarte mult efectul obtinut. Varianta pe care o am eu este mini, dar asta nu ma afecteaza cand imi rimelez genele. De asemenea, nu este waterproof dar rezista foarte bine. Nu cade in cursul zilei si adesea il aleg pentru diverse evenimente la care eu particip. Imi place sa am gene lungi si siguranta ca nu mi se scurge rimelul. 



Chiar daca in Romania nu se gaseste aceasta mascara, eu zic ca daca aveti ocazia sa il cumparati de prin vacante va merita. Se comporta foarte bine si pe genele mai scurte si sunt sigura ca acestea vor iesi in evidenta.

Voua cum vi se pare aceasta mascara?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro


Etichete: , , , , ,