Review - Ziaja gama aniversara Olive Leaf

Brandul Ziaja este pe piata Poloneza de 25 de ani, iar anul acesta ii implineste. Cu aceasa ocazie, brandul a lansat o noua gama in care ingredientul principal este extractul din frunzele de maslin.

Hai inainte sa va povestesc cate ceva despre acest brand. Cum spuneam, a fost creat de doi farmacisiti polonezi, Aleksandra and Zenon Ziaja si a pornit de la pasiunea lor de a crea solutii terapeutice si pentru ingrijire folosind cele mai simple si naturale ingredinete. Primul produs creat de ei a fost crema cu ulei de masline si dupa 25 de ani tot este in topul vanzarilor. Asta trebuie sa spuna ceva, nu?


Eu am inceput testarea produselor Ziaja cu gama aniversara avand la baza extractul din frunzele de maslin, iar dupa o luna de testare va pot impartasi parerea mea in cunostinta de cauza. Produsele merg foarte bine impreuna, sunt eficiente si spornice.


Sa incepem cu produsul, care mie mi-a placut cel mai mult: Gel scrub micro-exfoliere potrivit pentru toate tipurile de ten. Scrubul contine extract din frunze de maslin, bogat in oleuropein ( un antioxidant natural ), microparticule exfoliante care curata pielea si inlatura celulele moarte de la suprafata acesteia. Exfolierea se face mecanic, prin masaj circular, aplicand produsul pe pielea umeda. Desi eu le-am simtit o idee mai abrazive decat modul in care eu percepeam exfolierea, tenul meu nu s-a iritat si a ramas curat, fin si luminos. 
A indepartat o parte din punctele negre de pe obraji, insa cele mai incapatanate de pe nas nu au cedat, inca. 
Scrubul este destinat tuturor tipurilor de piele si poate fi folosit atat pe ten cat si pe corp. Pentru tenul meu este o textura potrivita, insa pentru un ten spre uscat nu cred ca va fi tolerat la fel de usor, dar nici la fel de des nu se recomanda exfoliatul pielii uscate. Eu cred ca o data la doua saptamani este ok, evident cu rezerva ca particulele exfoliante se simt in masajul dedicat exfolierii.
Eu am tenul spre gras, asa ca imi fac exfoliere de doua ori pe saptamana.


Crema hranitoare concentrata cu SPF 20 este destinata tuturor tipurilor de piele indiferent de varsta. Crema hranitoare face parte tot din gama aniversara cu extract din frunzele de maslin, care confera prospetime si fermitate pielii.
Textura cremei este foarte interesanta: pare destul de densa si unctoasa la prima vedere, insa in contact cu caldura pielii si odata cu masajul aplicarii se transforma, se contopeste cu piele si intra destul de repede in ten. Are nevoie de cateva minute pentru a patrunde complet in piele si se comporta ca o baza excelenta de machiaj.
Imediat ce este absorbita, tenul devine hidratat instantaneu, luminos si catifelat. Senzatia aceasta placuta ma insoteste toata ziua. Iubesc senzatia pe care o simt dupa ce exfoliez tenul si aplic aceasta crema hidratanta.... patrunde aproape instantaneu in piele si ii simt catifelarea. Ma mangai minute in sir si ma bucur ca nu mereu tenul meu este catifelat.
Un mare avantaj il are si protectia SPF 20. Este o protectie medie, insa potrivita atat in sezonul rece cat si in cel estival. Protectia solara este foarte importanta pentru ca previne aparitia petelor pigmentare cauzate de radiatiile solare. Petele solare pot aparea la orice varsta, asa ca nu te baza pe tinerete si foloseste creme si produse cu SPF.
In compozitia cremei mai se gasesc si multe vitamine cu rolul de a atenua ridurile fine, iar asta face crema potrivita indiferent de varsta. Cand nu ai riduri vrei sa previi, iar cand deja isi fac aparitia vrei sa tratezi.


Pentru prima data incerc un ulei pentru dus: Ulei pentru curatarea tenului si corpului la dus. Acest produs este destinat tenului uscat si/sau sensibil. Eu l-am folosit numai pe corp.
Textura acestui produs a fost o mare noutate pentru mine, Imi imaginam ca textura va fi mai lichida, dar chiar ulei nu imi imaginam ca va fi. Asadar in prima faza este un ulei, care in contact cu apa si in urma miscarilor de masaj face si spuma. Este o spuma cremoasa, nu foarte densa si frumos parfumata. Uleiul cu extract din frunze de maslin hraneste pielea in timpul dusului si ajuta sa nu pierdem din hidratarea naturala a pileii.


Cel de-al patrulea produs din gama este Demachiantul bi-fazic pentru ochi si machiaj rezistent. 
Deja stiti ca eu imi demachiez ochii exclusiv cu demachiante bifazice, asa ca acesta a fost primul produs incercat.
Produsul este recomandat si celor care poarta lentile de contact datorita formulei fara coloranti sau parfum.
Iniante de toate, produsul trebuie agitat bine pana se omogenizeaza textura si nu se mai diferentiaza textura uleioasa de cea apoasa.  Shake it! Shake it! It`s fun. Apoi se aplica pe dischetele demachiante si incepi indepartarea machiajului. Daca ai purtat un machiaj rezistent / waterproof si pe ten, poti folosi acest demachint pe intreaga fata. Degreseaza bine cu lotiune tonica daca ai un ten mai gras pentru ca va lasa o pelicula usor grasa la suprafata tenului si nu iti va placea.

Trebuie sa recunosc ca este un demachiant bun, insa nu mi s-a parut sa faca fata repede la machiajul waterproof al ochilor. Pentru ten s-a descurcat admirabil, insa la ochi a trebuit sa insist, dar mi s-a parut ca mai mult decat o fac in mod obisnuit. Nu vreau sa arunc cu rosii, insa asta a fost senzatia mea. In continuare il folosesc pentru ca isi face treaba bine.

Acestea au fost produsele din gama aniversara de la Ziaja si sunt mandra ca am avut ocazia sa le testez si m-am mobilizat sa va scriu despr ele. E lucru mare caci ma stiti intarziata.

Voua cum va suna aceasta gama? Cum vi se par produsele?
Aaaaa... am uitat sa spun ca raportul calitate pret este excelent! Lucru de luat in seama.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , ,