Beauty News, Max Factor lanseaza Creme Puff Blush si mascara Masterpiece Glamour Extension 3-in-1

Max Factor ne propune la inceput de sezon cald, pometi sculptati, ten de portelan si gene spectaculoase. Cum poate fi asta posibil? Cu noile blushuri baked Creme Puff sau mascara Masterpiece.



Timp de 60 de ani, pudra Creme Puff a avut de spus ultimul cuvant in ceea ce priveste finisarea fara cusur, iar acum Max Factor lanseaza Creme Puff Blush care permite femeilor sa isi completeze machiajul cu un fard de obraz rezistent si care ofera acoperirea dorita in functie de cate straturi sunt aplicate. 

Daca nu folositi blush eu va sfatuiesc sa o faceti pentru ca veti parea mai tinere, iar asta nu o spun doar eu, ci si specialistii sau chiar oamenii de stiinta ale caror cercetari au demonstrat asta.

Ca orice produs cheie de machiaj, aplicat in exces poate avea efectul exact invers, dar tocmai ast este atat de misto la acest produs. Creme Puff Blush care are o formula usoara obtinuta prin coacere in cuptor si care contine pigmenti extrem de fini si cu multe tonalitati. Acestia se combina uniform scotand in evidenta tonurile naturale ale pielii, pentru un aspect intr-adevar natural si fara cusur. 



Nuanta corecta poate fi folosita fie sa mascheze fie sa scoata in evidenta anumite trasaturi ale fetei. 

Make-up artistii Max Factor folosesc fardul de obraz in moduri diferite pentru a obtine look-uri diferite: o nuanta mai inchisa aplicata sub pometi da impresia unei fete mai scupltate in timp de aplicarea unei nuante mai deschise pe partea superioara a pometelui da luminozitate si impresia de lifting. Indiferent daca este folosit pentru conturare sau pentru un aspect natural, fardul de obraz este obligatoriu pentru un machiaj complet

Asadar, nu trebuie sa fi specialist sa ai un aliat in blushul Max Factor. Tehnologia de ultima generatie si pigmentii fini te vor ajuta sa obtii efectele dorite.

Alaturi de pielea ce reflecta sanatate, genele sunt urmatorul punct de atractie in machiajul de zi cu zi. 


In sprijinul tau va veni noua mascara Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1.

Multe femei cred ca pentru a obtine un aspect intens al genelor este nevoie de o perie mare insa adevarul stiut de make-up artisti este ca situatie este tocmai inversa. Aspectul cel mai incantator al genelor se obtine cu ajutorul unei perii suple care, nu numai ca asigura volum si alungire, dar permite aplicarea formulei cu precizie conferind un aspect impresionant de la baza la varf.  Peria cu “impact instant” a mascarei Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 a fost creata sa exceleze in obtinerea unor gene impresionante prin depunerea unei cantitati mai mari de formula pe gene in comparatie cu periile mai groase.  Calitatea sa unica este ca peria incarca cu formula baza genelor ceea ce le face sa se ridice. Acest fapt combinat cu fibrele de alungire din formula duc catre un aspect intr-adevar incredibil al genelor.


Acest tip de aplicator maximizeaza contactul dintre formula si gene obtinandu-se astfel un volum instant. Cand este scoasa din tub, peria este incarcata cu o cantitae mare de formula distribuita egal pe suprafata periei asigurand o transformare majora a genelor inca de la prima aplicare. La contactul cu genele, perii piaptana genele dinspre interior si le separa. 

Care vor fi rezultatele?
1. Volum: formula contine mici particule sferice de ceara care actioneaza ca distantiere intre gene ceea ce le face sa para mai pline.
2. Alungireformula permite ca fiecare tub sa contina peste 30,000 de fibre negre de carbon. Cand este aplicata, aceste fibre se “tes” intr-o formula maleabila care rezulta intr-un aspect de gene mai lungi
3. Negru intens este rezultat din fibrele negre de carbon.

Mie imi suna tare bine aceste noi produse. Mi-au placut toate variantele de mascara pe care le-am incercat de la Max Factor, blush nu am mai avut de mult timp si abia astept sa il incerc pe cel nou.

Voi folositi blush si mascara in machiajul zilnic? Impartasim ceva tips&triks? 

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , ,