DanaMakeup la Scoala de Beauty Blogging by L`Oreal Paris?

De ce nu?
Ca in fiecare an din 2012 incoace, L`Oreal Paris pune o caramida la temelia bloggingului din Romania, ca tot ne plangem noi mereu ca suntem in urma, ca fetele din afara sunt sustinute de branduri, ca una, ca alta. Ei bine, iata ca se poate si la noi si chiar pentru a treia oara ( aproape ) consecutiv!



Acest proiect al L`Oreal Paris mi se pare extrem de interesant si o oportunitate pe care nu trebuie sa o ocolesti daca esti beauty blogger pasionat de ceea ce faci.

Eu sunt tare mandra ca am atins #4anidedanamakeup si sper ca sa ne auzim la fel de frumos si peste alti 40, 50 sau cat ma mai duce capul sa scriu.

Brandul L`Oreal este acel brand din inima mea cu care am crescut si fara sa exagerez va spun ca primul meu machiaj de mireasa l-am realizat cu produse L`Oreal Paris, iar in inima mea tot acest brand a stat la baza pasiunii mele pentru machiaj.

Hai sa va spun si povestioara sau mai pe scurt de ce?

Inca din liceu eu puneam banutii de covrigi spre pastrare ca sa imi cumpar cosmetice, de atunci aveam pasiune pentru produsele de calitate. L`Oreal Paris era unul dintre brandurile din "Unirii" si eu mereu ma opream sa imi cumpar cate ceva pornind de la ingrijire pana la machiaj, desigur!
Dupa ceva timp, deja colegele de liceu ma stiau ca am produse d`alea bune si au inceput sa ma roage sa le machiez cu produsele mele. Evident ca vestea a inceput sa circule, mai ales ca beneficiau de acest serviciu gratis, iar eu spre sfarsitul liceului incepeam sa le fac programari fetelor. Asa a inceput totul! Astazi sunt un makeup artist cu diploma si fericita cu clientele pe care le am, iar in kitul meu gasesti produse L`Oreal Paris alaturi de brandurile exclusiv profesionale.

Fotografia este de la inceputul blogului 

Am vrut sa fac aceasta paralela pentru ca in inima mea cred ca tot brandul L`Oreal Paris ma va propulsa ca blogger de beauty. Este un feeling pe care il am, dar pana atunci sper sa fiu pe placul juriului de la Scoala de Beauty Blogging.

Da, imi doresc premiul cel mare pentru ca o admir pe Alice Bursuc inca de la Scoala Vedetelor, iar acum o citesc cu drag pe unde scrie. Nu am participat niciodata la un shooting de moda sau pentru o revista, iar ocazia sa o fac alaturi de specialisti este un urias pas inainte pentru mine ca blogger, ca artist si ca om. Lucrurile frumoase raman in suflet si nu se sterg niciodata.

Va puteti inscrie si voi pana vineri, 24 Aprilie.

Anul acesta L`Oreal Paris are 30 de locuri disponibile la scoala si cursurile de vor desfasura online sub forma unor webminare saptamanale sustinute de specilisti:



Mie mi se pare superinteresanta "programa" si vei avea ce invata de la fiecare dintre profesori.

Eu propun sa ma opresc aici pentru ca deja am scris mult si sper sa aveti rabdare sa cititi pana la final.

Astept comentariile voastre, incurajari, sugestii.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela 
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , ,