Review Gloves in a Bottle

Iarna a trecut, insa acest produs mi-a fost de mare ajutor atat mie cat si familiei. Astazi va voi vorbi despre Gloves in a Bottle, un produs care te protejeaza de frig.Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie, care formeaza o bariera la suprafata pielii si ii mentine hidratarea naturala, dar atenueaza si efectele frigului / gerului asupra pielii.

Lotiunea poate fi folosita pe intreg corpul: fata, maini si corp. Este destinata in mod special pielii uscate sau care se usuca in functie de conditiile meteo.

Asa cum ii spune si numele, lotiunea se comporta exact ca niste manusi invizibile, iar modul ei de a actiona este foarte bie reprezentata in imaginea de mai jos.Personal mi-a placut acesta lotiune, insa pentru ca nu am pielea uscata am folosit-o cel mai mult pentru maini si ten atunci cand ieseam afara, in frig.
Am simtit in continuare o senzatie de frig, insa trebuie sa recunosc ca am observat o reactie mult mai blanda a tenului meu la trecerile de la frig la cald.
De obicei ma inroseam foarte tare in zona pometilor si nu numai, dar cu aceasta lotiune roseata a fost mult mai mica in intensitate, chiar spre 50% atenuata.


Pentru maini functioneaza cel mai bine. Nu mi-am simtit deloc mainile uscate si m-a ajutat sa nu simt frigul.
Am folosit-o eu si m-am incumetat sa le dau si copiilor pe fata. A fost ok, nu le-a aparut iritatii si nici o alta reactie nu au avut, dar este posibil sa nu fie recomandata celor mici. Nu stiu, nu am  vazut specificat in mod evident asta.
Anul asta voi cumpara una si pentru socrii mei, care locuiesc la sat si tot timpul au mainile uscate si crapate. Odata cu varsta pielea isi pierde natural din hidratare, daca mai pui si conditiile nefavorabile cred ca da cu minus.

Oricum recomand acest produs cu mare drag, pentru ca este util.
Aveti toate informatiile de pret si multe recoandari medicale pe site-ul oficial din Romania!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA

Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro