Beauty News: Gerovital lanseaza primele deodorante antiperspirante cu Acid Hialuronic!

Farmec marcheaza o premiera in Romania: primele deodorante antiperspirante Gerovital H3 Evolution cu Acid Hialuronic. Specialistii Farmec au inovat deodorante care asigura, pe langa protectia indelungata sporita, o hidratare intensa pentru pielea sensibila din zona axilara. Deodorantele antiperspirante Gerovital H3 Evolution sunt disponibile in trei sortimente a caror eleganta si feminitate se reflecta atat in denumirile sale, cat si in parfumurile delicate si florale ce le insotesc.




Acidul Hialuronic, un component natural al organismului, ajuta deodorantele antiperspirante romanesti sa actioneze dual la nivelul pielii din zona axilara. Astfel, acesta asigura o hidratare optima zilnica a pielii prin refacerea rezervelor de apa eliminate de organism in urma proceselor de transpiratie, estompand in acelasi timp efectele neplacute ce rezulta in urma acestor procese. In plus, datorita proprietatilor sale de hidratare intensa, Acidul Hialuronic devine aliatul perfect, inlaturand efectelor de piele iritata dupa epilare sau de piele uscata, actionand direct la nivelul acesteia. 
Concepute special pentru pielea sensibila din zona axilara, deodorantele contin 0%  parabeni, alcool sau triclosan, sporind astfel nivelul de protectie al epidermei pe durata intregii zile. Mai mult, deodorantele nu lasa urme galbene sau albe pe haine.

Astfel, pentru femeile puternice care vor sa-si puna in evidenta feminitatea bine echilibrata, Diamond for Woman are un parfum floral discret, dar foarte bine accentuat de note de tuberoze, flori de portocal si mandarine si temperat de o bază vanilata, cu doar un strop aromat de mosc si ambra. 

Pearl for  Woman, un deodorant cu note dulci si rotunde, potrivit pentru femeile romantice si caline. O combinatie unica de parfumuri fructate si florale, Pearl are la baza un miez vanilat intens, alaturi de note discrete de rom si mosc pentru un plus de seductie si frumusete.

Sapphire for Woman are o amprenta parfumata eleganta si distinsa, ideala pentru femeile delicate, iar notele de trandafiri si iasomie, construite pe baza sofisticatului lemn de santal si a catorva atingeri delicate de mosc, dau acestui deodorant o personalitate aparte.
Eu deja mi-am format o prima impresie despre deodorantul Sapphire si imi place foarte mult. Am primit ieri sper testare acest antiperspirant, imediat l-am pus in teste si am avut un confort toata ziua, am fost protejata, nu itita pielea imediat dupa epilat. Cu siguranta acest produs il veti vedea la consuatele lunii pentru ca imi place si presimt ca voi abuza cumva de el.

Pe mine m-au surprins cei de la Farmec pentru aceasta inovatie: primele deodorante cu Acid Hialuronic din Romania.  Gerovital H3 Evolution sunt produse inovatoare, eficiente si accesibile consumatorilor. 

Voua cum vi se par aceste noi deodorante?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela

Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , ,