Beauty News Nivea undateaza ambalejele cremelor de zi

NIVEA urmeaza trendul verii 2015, dar si trendurile globale orientate catre protectia mediului si implementeaza un update de look pentru ambalajele tuturor produselor de ingrijire a tenului incepand cu cremele de fata Nivea.
In acest mod, Nivea isi manifesta grija nu doar pentru piele, ci si pentru mediul inconjurator, printr-un design inovator si eco-friendly al borcanelelor de crema de fata, confectionate acum dintr-un material plastic ce are proprietatea de a reduce, in timp, amprenta de carbon a produselor.




Alege crema de zi potrivita in functie de nevoile tenului tau si urmeaza trendul eco!
Nivea iti propune trei creme de fata diferite, cu o textură usoara, perfecta pentru anotimpul cald!

Tenul normal se va impaca perfect cu crema hidratanta de zi Nivea deoarece aceasta crema are o textura usoara, neuleioasa si protejeaza eficient pielea impotriva factorilor externi. Crema Nivea are o absorbtie rapida, crema de zi hidratanta fiind imbogatita cu Vitamina E si tehnologia Hydra IQ, care ajuta la hidratarea in profunzime a tenului. Factorul optim FPS 15 protejeaza tenul impotriva razelor UVA, prevenind imbatranirea prematura.
Daca ai tenul gras ( ca al meu ), crema matifianta de zi Nivea ti se va potrivi in mod sigur. Imbogatita cu extract de alge marine si tehnologia Hydra IQ, crema matifianta Nivea are o formula ce controleaza sebumul, hidrateaza intensiv fara a incarca porii si reduce aspectul lucios al tenului.

Suna bine si rezolva mai toate problemele unui ten gras: luciu si pori cat CasaPoporului.

Crema de zi nutritiva Nivea este special creata pentru nevoile tenului uscat si sensibil. Uleiul natural de migdale si tehnologia Hydra IQ hidrateaza intens si consolideaza bariera naturala a pielii, prevenind deshidratarea. Sistemul special de protectie UVA, in combinatie cu FPS 15, previne imbatranirea prematura a tenului.


Sfat Nivea & DanaMakeup: Este indicat sa aplici make-up doar dupa hidratarea cu o crema de zi, potrivita tenului tau. Astfel, tenul tau va fi protejat eficient impotriva razelor solare si va avea un aspect uniform, perfect pentru a fi o baza de machiaj.

Ei bine, cam ce ar mai fi de spus? Nivea este un brand care are grija de noi, are grija de mediu si ne ofera produse calitative la preturi excelente. Uite de asta iubesc eu Nivea.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro


Etichete: , ,