Beauty News: P&G si Alexandru Nimurad lanseaza campania “Increzatoare din cap pana-n picioare”

Procter &Gamble Romania lanseaza in luna mai campania “Increzatoare din cap pana-n picioare”, prin care doreste sa incurajeze femeile sa se bucure de frumusetea lor. Impreuna cu talentatul designer AlexandruNimurad, P&G  a creat pentru aceasta campanie o serie de tricouri statement, cu mesaje personalizate, care incurajeaza  femeile sa poarte cu mandrie cel mai frumos accesoriu – increderea in sine.Alexandru Nimurad este designerul roman realizator al proiectului “Untamed Skin – The Romanian Blouse”, proiect castigator a trei premii Special Mention in cadrul festivalului London Fashion Week 2015, pentru categoriile  Best Designer, Best Exhibition, Best Curator.
Campania se va desfasura in perioada 20 mai – 31 iulie in toate hypermarketurile  Cora din Romania, care devin Zona de Incredere, pe intreaga perioada a campaniei. Astfel, pentru orice achizitie de produse selectate, cu o valoare totala de 29 RON, clientii vor primi automat un produs P&G cadou. Pentru achiziţiile care depasesc 55 RON, fiecare client va primi cadou un tricou semnat de designerul Alexandru Nimurad.


Brandurile P&G incluse in campanie fac parte din gama de ingrijire personala:

·         Ingrijire feminina: Always Night si Always SuperPlus
·         Ingrijirea parului: Head & Shoulders, Pantene, Wellaton, Wellaflex
·         Ingrijire orala: Oral-B Power, Blend-A-Med Clinic Line, Blend-A-Med 3D White Luxe
·         Frumusete: Venus Systems 

Astfel, sub sloganul “Increzatoare din cap pana-n picioare”, P&G incurajeaza clientii sa incerce produsele sale de beauty, care ofera performante superioare si asigura  de la prima utilizare rezultate suprinzatoare, oferind mai multa incredere femeilor din Romania.

Regulamentul complet al campaniei poate fi consultat aici.


Tu ce mesaj ti-ai alege?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , ,