Machiaj cu pigmenti Inglot

Acest machiaj l-am purtat chiar la evenimentul de lansare a colectiilor de vara de la Inglot si pentru ca am primit foarte multe aprecieri, m-am gandit sa va povestesc cum am obtinut acest machiaj.
Daca va asteptati la ceva complicat, ei bine nu este cazul.
Am inceput prin pregatirea tenului si apoi am aplicat fondul de ten Youth Extend de la Artistry ( review curand ) pe care l-am fixat cu pudra libera matifianta de la Paris Berlin


Am continuat machiajul fetei printr-o usoara conturare cu pudra Dark Chokolat de la Too Face, am iluminat cu pudra AMC Multicolour System #86 de la Inglot.  


Am trecut la machiajul ochilor si dupa ce am pregatit pleoapele cu baza de machiaj de la Elf, am definit pliul cu paleta de farduri mate de la Numeric Proof!


Pe pleoapa mobila am aplicat pigmentul auriu #234 de la Inglot, am trasat o linie de eyeliner maro cu eyelinerul #89 de la Inglot peste care am adaugat un pigment albastru Inglot # 72


Pentru iluminare am ales pigmentul #79 de la Inglot. Am aplicat in coltul intern al ochiului si sub spranceana .


Sprancenele le-am definit cu kitul de la Elf in nuanta medium, iar genele le-am rimelat cu They`re real mascara de la Benefit ( exclusiv prin Sephora ) 


Pentru buze am folosit nuanta Natural din paleta de rujuri mate de la Numeric Proof.

Iata si o poza cu toate produsele folosite.Cum va place acest machiaj? Eu zic ca nu dati gres cu el, oriunde ati merge week-endul acesta!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , , , , ,