Rutina parului meu cu Kitoko ( II ) - masca si sampon Nutri-restore

Povestea mea cu brandul Kitoko continua astazi. Am povestit deja despre tratamentul cu ulei al brandului si astazi va vorbesc despre samponul si masca de par din gama Nutri-Restore.





Gama Nutri-Restore este destinata parului fragil si deterioarat. Cum recunosti un astfel de par? Specialistii ne dau cateva repere in acest sens, iar eu m-am recunoscut in cateva:

- utilizarea exagerata a aparatelor de coafare cu temperaturi ridicate, care pot deteriora parul si il pot face fragil.
- parul poate deveni mai fragil pe masura ce inaintam in varsta.
- taiere incorecta
- frictiune de la periatul in exces
- razele solare ultraviolete, apa de mare si chiar apa clorurata din piscine
- climate excesive – temperaturi calde si reci
- tratamente chimice in exces (permanent, vopsire, decolorare etc.)
- folosire de produse incorecte sau dure


Ingredientele cheie ale acestei game sunt: hibiscus, ceai verde, lalea de foc, tamarin, papirus, karite, vitaminele A & E și FNH.


Hai sa va spun despre masca Nutri-Restore Active Masque: imbina ingredientele naturale specifice plantelor din Africa cu tehnologia unica Electron Acceptor creata de ASP avand efect de intinerire si restructurare  a parului fragil si /sau deterioarat.

Corect este sa aplici masca pe parul uscat bine cu prosopul, se aplica uniform si apoi o lasi sa actioneze aproximativ trei minute. Masca se indeparteaza prin clatire cu apa.
Eu o folosesc exact cum se recomanda si imi place cum imi lasa parul dupa folosire. Parul meu este stralucitor, se descurca foarte usor si are un miros discret ce ma insoteste cam o zi. Ador sa imi miroase frumos parul. 

Am citit pe site-ul oficial din Uk ca aceasta masca ajuta si la inblanzirea parului cret. Eu nu il am asa si clar nu pot confirma acest efect, dar poate ajuta pe cineva.


Textura produsului este clasica, usor spre gel si este nevoie de o cantitate mica de produs pentru parul meu ( putin, foarte rar ). Nu incarca parul si poate fi aplicata fara probleme pe scalp. Nu va ingrasa parul si nu va lasa pelicula grasa.


Aceasta masca vine in completarea rutinii mele si o folosesc alaturi de samponul Nutri-Restore Cleanser.
Samponul are aceleasi ingrediente cheie specifice gamei si parul meu se impaca destul de bine cu el. Imi place mirosul lui, ambalajul si ca imi lasa parul foarte curat.
Formula samponului ( la fel ca si in cazul celorlalte produse Kitoko ) nu contine parabeni sau sulfati, ceea ce inseamna ca nu prea face spuma. Sunt destul de familiarizata cu formulele sulphate-free, insa trebuie sa recunosc ca imi face mai mare placere sa am in par o spuma densa. Chiar si asa, inteleg ca produsele profesionale sunt concepute in asa fel incat sa aiba grija de parul tau si atunci este normal ca ingrijirea sa fie blanda si cu cat mai putine substante nocive.

Care este rutina voastra de ingrijire a parului?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela

Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , ,