Recomandare de weekend: Divertiland 2015

Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, localizat in vestul capitalei, in zona Militari, isi redeschide portile vineri, 12 iunie, incepand cu ora 10:00, marcand astfel inceputul celui de-al treilea sezon complet de operare.In sezonul 2015, Divertiland mizeaza pe experienta consumatorului si isi intampina clientii cu numeroase noutati, precum:
Piscina incalzita pentru copii
- O noua zona de food corner, care include meniuri variate pentru toate gusturile si aduce preparate din bucataria internationala si salate in propunerile culinare 
- Mai multe optiuni de activitati in aer liber, precum extinderea programului scolii de surfing, cursuri de yoga si SUP yoga, cursuri de inot pentru incepatori sau de perfectionare a stilului de inot 

Divertiland aduce pe piata o oferta completa de petrecere a timpului liber, prin cele 22 de tobogane inedite pentru toate varstele, singura piscina cu valuri si unica plaja cu nisip din Bucuresti, zona speciala pentru copii, cu piscina incalzita, structura de tip Bungee Dome si multe altele. 
Preturile biletelor de acces la Divertiland pentru sezonul 2015 incep de la 40 de lei pentru adulti, in vreme ce copiii sub 3 ani beneficiaza de acces gratuit. Studentii, elevii si seniorii peste 60 de ani, ca si cei care doresc sa vina la Divertiland dupa programul de lucru normal, beneficiaza de preturi speciale la casierie. In acelasi timp, sistemul de vanzari de bilete online, confera acces la oferte speciale si exclusive.

Transportul public spre Divertiland va fi asigurat si anul acesta prin intermediul trenurilor CFR sau cu autobuzul 236, cu plecare de la statia de metrou Eroilor sau cu microbuzele puse la dispozitia vizitatorilor in mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Pacii (zona Turbohale), Divertiland si retur.

Parcul are o capacitate de peste 5.000 de persoane pe zi, iar in interior se regasesc sezlonguri, umbrele si colaci. Multiplele optiuni culinare oferite de restaurantele si barurile din zona de food-court, spatiile generoase de parcare si serviciile auxiliare, completeaza experienta vizitatorilor Divertiland.

Doua aspecte carora managementul Divertiland le-a acordat permanent o deosebita atentie sunt calitatea si siguranta, oferite la standarde internationale in cadrul parcului. Divertiland ofera cea mai inaltă calitate a apei din București: sistemele de filtrare, recirculare si dezinfectare sunt create si implementate conform standardelor germane, cele mai stricte dintre standardele internationale din acest domeniu. De asemenea, siguranta reprezinta o prioritate la Divertiland - echipele noastre de salvamari, paza si protectie si asistenta medicală fiind mereu pregatite si prezente pentru confortul oaspetilor parcului.

Consumatorii isi pot achizitiona deja biletele de intrare sau abonamentele de sezon, in functie de preferinte. Atat biletele, cat si abonamentele sunt disponibile pe site-ul www.divertiland.ro. 

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , ,