Noutatea Dr. Babor. Boost Cellular - Fiole bifazice

Chiar daca nu am ajuns la filmuletul despre serumuri sau hidratare ( am inceput usor cu demachierea ), asta nu inseamna ca nu va pot vorbi despre ele ceva mai inainte.
Vreau sa va impartasesc asta, in mod special pentru ca Dr. Babor, in Romania exclusiv prin Top Line, a lansat un produs revolutionar: fiolele bifazice Boost Cellular ce combina efectul instant al unei fiole active, cu proprietatile hidratare ale unui ulei.

Filele bifazice se pot gasi in mai multe variante pentru a obtine efectul dorit.

Glow Booster Bi-Phase Ampoule pentru luminozitate. uniformitate. stralucire
Pret recomandat de vanzare 564 lei / set de 14 fiole
Contine o combinatie foarte eficienta de:  radacina de bistorta - pentru fermitate care este folosita in mod traditional pentru tratarea muscaturii de sarpe, vitamina C - care stimuleaza mecanismele naturale de aparare a pielii si sinteza de colagen , extract de cantina –care regenereaza pielea . Uleiul din seminte de spuma pajistei, catifeleaza pielea si ii confera tinerete si luminozitate. Pentru o piele mai fina, care straluceste de tinerete!


Youth Control Bi-Phase-Ampoule cu efect Anti-rid, fermitate, activare
Pretrecomandat de vanzare 564 lei / set de 14 fiole
Aceasta fiola este plina de biotehnologia albastra si contine un extract de alge brune bogate in acizi grasi Omega 3, 6 si 9 pentru a imbunatati bariera de lipide si protectia pielii. In acelasi timp, stimuleaza productia naturala de acid hialuronic, promoveaza sinteza colagenului si creste fluxul de energie in interiorul celulelor. Actiunea intensa a polizaharidului maltotrioza 1-6 are un efect instantaneu de netezire, in timp ce uleiul de amarant trateaza pielea, lasand-o moale si catifelata.

Stress Relief Bi-Phase Ampoule: Calmeaza. Intareste. Hidrateaza.
Pretrecomandat de vanzare 564 lei / set de 14 fiole
Puterea moleculara :molecula hidratanta Hydracyl este o combinatie de aminoacizi  care sunt de asemenea componenti ai factorilor naturali de hidratare si saturare a pielii( NMFS)
Boosterul reduce instant liniile fine si calmeaza pielea. Complexul cardiospermumechium combinat cu floarea soarelui inhiba inflamatiile instant si creste bariera de protectie a pielii si creaza un amestec puternic de ingrediente active.
Uleiul din seminte de coacaze negre stabilizeaza bariera de protectie a pielii si creste rezistenta pielii la stres.
Pentru frumustete revolutionara!


Mai mult de atat, toata gama de protectie solara Babor acum este Anti-Ageing Sun Care.
Babor a lansat noua gama de produse de soare anti-ageing, ce contine nu numai filtre UV foarte eficiente, dar si un puternic complex anti-ageing, care dubleaza protectia impotriva razelor UV.

Filtrele UVA protejeaza impotriva imbatranirii premature a pielii, in timp ce UVB blocheaza aceste raze ce confera energie, arsuri si pete. Complexul anti-imbatranire protejeaza suplimentar ADN-ul celular si contine o capsula inteligenta cu vitaminele E si C, care se activeaza doar cand este expusa la soare. In acelasi timp, extractul de cassia didimobotrya care protejeaja capsula.
Texturile sunt fine si catifelate, iar hidratarea se mentine pe tot parcursul zilei.

Babor are grija de pielea noastra si ofera solutii acceptabile pentru fiecare dintre noi. Acum nu mai este obligatoriu sa mergem la salon pentru tratamente de ultima generatie.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , ,