Noutatile C10 de la Oriflame

La fiecare trei-patru saptamani Oriflame ne incanta cu un nou catalog si noi produse.
In aceasta campanie, iata ca se simte prezenta Verii si sa va spun despre ce este vorba:



Apa de parfum Divine Idol este un parfum opulent chypre floral lemnos ce acapareaza atentia cu inima sa maiestuoasa de iris galben, purtandu-ti apoi admiratorii intr-o transa hipnotica de senzualitate rafinată. Il gasiti in catalog la pretul 89.90 Ron pentru 50 ml





Trusa pentru sprancene The One este o trusa compacta ce iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie, pentru a obtine sprancene perfect definite, cu finisare naturala. Contine doua nuanțe de fard pentru sprancene, ceara pentru fixare si 2 aplicatoare.


Ruj 5-în-1 The ONE Colour Stylist Intense Collection iti propune sa fii indrazneata Vara asta. Alege sa iesi in evidenta cu aceste rujuri, cu formula bogata si hranitoare, in nuante intense:  Vivid Violet, Daring Lilac si Orange Pop.


BB Cream The ONE cu FPS 30 are multiple beneficii pentru ca este un produs ce combina machiajul, ingrijirea pielii si protectia solara. Il gasiti disponibil in doua nuante: light și medium si costa 37.90 lei.

Rimel 5-în-1 The ONE WonderLash are periuta dublu fatetata special creata pentru a conferi genelor definire de maxim impact. Perii scurt ridica si curbeaza genele, iar perii lungi separa si alungesc fiecare geana in parte, pentru un efect spectaculos.

luna acesta, Oriflame a realizat si un video de prezentare, care mie mi-a placut foarte mult, asa ca va invit si pe voi sa ilvizionati:


Voi ce ati alege din acest catalog?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , ,