Te pupa Nivea!

Habar nu aveam ca astazi este o zi asa de importanta: Ziua Internationala a Sarutului.
Nu stiu despre voi, insa eu o sarbatoresc zilnic. Sunt o pupacioasa, asa cum am declarat in multe randuri pe blog si imi incep ziua cu un sarut pur oferit sau primit de la ingerasii mei.
Cu brandul Nivea am asa o relatie pasionala. Il descopar cu fiecare beauty news sau produs incercat si ma bucur de sustinerea lui, iar astazi, intr-o zi asa de speciala nu avea cum sa nu imi aminteasca de ingrijirea buzelor pentru un sarut de neuitat.



Alege-ti aroma preferata Nivea Fruitty Shine Cherry pentru buze stralucitoare, Nivea Fruity Shine Strawberry pentru culoare intensa sau Nivea Soft Rose pentru un touch romantic, buzele tale vor fi hidratate si pregatite pentru saruturi care sa faca istorie.

Pentru ca am ramas putin in urma, hai sa va arat putin ce alte saruturi ne-a pregatit Nivea.
Sarutul pielii sanatoase si al tenului impecabil: 



Noul BB Cream de la Nivea are o textura delicata si imbogatita cu extract de magnolie, crema de zi BB 5in1 de la Nivea netezeste si matifiaza tenul, lasandu-l hidratat si fara imperfectiuni. Formula care infrumuseteazz si ofera luminozitate este potrivita pentru tenul cu predispozitie acneica si se adapteaza usor nuantei pielii tale.

Special creat pentru nevoile tenului gras sau cu predispozitie acneica, noul demachiant gel de la Nivea curata delicat si eficient, inclusiv zona ochilor, lasand tenul mat, fara senzatie grasa sau impuritati. Formula anti-bacteriana, cu extract de magnolie se aplica sub jetul de apa, se maseaza bland si se clateste. Rezultatul: un ten mat, luminos si curat, numai bun de sarutat!

Prospetimea unui deo-sarut!
Pentru ea ... 

Pentru o senzatie intensa de prospetime, noua gama Nivea Fresh Comfort contine o combinatie fascinanta de flori parfumate, citrice si iarba proaspat tunsa care te vor face sa te simti bine in pielea ta. Formula inovatoare care iti asigura protectie eficienta timp de 48 de ore ofera ingrijire delicata si un parfum intens, de lunga durata

Special creat pentru ca tu sa te bucuri de parfumul fructelor de vara, noul deodorant spray Nivea Fresh Flower contine un mix de arome inconfundabile de pepene galben, mandarine, lamai si flori parfumate de vara. Formula inovatoare asigura protectie eficienta timp de 48 de ore, ofera ingrijire delicata si un parfum intens, de lunga durata

... de la el!

Combinand intr-un mod unic aromele oceanice si alpine, noua gamă Nivea Men Fresh Ocean asigura protectie eficienta timp de 48 de ore, in timp ce parfumul fascinant de extracte oceanice, pin si rozmarin mentine prospetimea pielii.

Dupa atatea saruturi frumoase de la Nivea, iata ca vine si celebrele Kisses from Dana!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: ,