Kiturile de vacanta de la Ivatherm

Nu stiu ce faceti voi cu esantioanele de creme, insa eu adesea le pastrez pentru vacante. In felul acesta imi usurez considerabil bagajul si mai si testez produse noi.
Se pare ca si Ivatherm s-a gandit la asta pentru noi si au introdus esantioanele in kiturile lor special destinate pentru vacanta.
Ai nevoie de o crema pentru protectie solara, o crema de ingrijire a tenului, hidratanta sau antirid, de lapte demachiant si bineinteles de apa termala Herculane



Sunlight SPF 50+ Crema hidratanta pentru fata cu protectie solara foarte ridicata iti va hidrata si proteja pielea de efectele nocive ale radiatiilor solare. Are un parfum placut, hipoalergenic si o textura lejera, catifelata, care nu lasa urme albe. Asigura protectie solara totala, chiar si in apa: atat UVA si UVB, cat si impotriva luminii vizibile si a radiatiilor infrarosii. Studii recente au demonstrat ca radiatiile infrarosii sunt principalul factor responsabil de imbatranirea prematura a pielii. Protejeaza ADN-ul celular, are proprietati anti-inflamatorii si imuno-modulatoare, previne imbatranirea prematura a pielii. Nu contine parabeni si este testata dermatologic.

Apa termala Herculane nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau, mai ales daca ai de gand sa te expui la soare, deoarece calmeaza pielea incinsa si creste confortul pielii. Este bogata in minerale si oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg) si este bacteriologic pura. Are puternice proprietati antiinflamatorii, precum si proprietati cicatrizante si antiradicalare. Este indicata pentru piele sensibila si reactiva, piele imbatranita, eritem solar, reactii alergice, acnee, eczeme, prurit, urticarie la cald/ frig, dermatoze inflamatorii. Calmeaza iritatiile pielii sensibile, chiar si pe cea a bebelusilor. Se poate folosi dupa ras, pentru completarea demachierii si fixarea machiajului, dupa epilare. Se recomanda folosirea ei zilnică, in orice sezon, atat de catre femei, cat si de catre barbati sau copii.

Cum spuneam si mai sus, vei gasi in kit-urile de vacanta10 buc esantioane Crema Antirid / Multi-performance Crema hidratanta pentru fata si respectiv 10 esantioane Multi-performance lapte demachiant pentru fata si ochi, piele sensibila si uscata.
Am mai scris pe blog despre aceasta gama, asa ca pentru detalii complete va redirectionez spre postarea despre gama multi-performance

Crema Antirid cu Resveratrol (Viniferol®) se adreseaza tuturor tipurilor de piele matura: sensibila, normala sau uscata. Previne si reduce ridurile de expresie si ridurile profunde. Imbunatateste elasticitatea si tonicitatea pielii.Constituie o excelentabaza de machiaj.

Intra pe Ivatherm-shop.ro si alege intre:

Kit de vacanta 1
SUNLIGHT 50+ Crema hidratanta pentru fata cu protectie solara foarte ridicata 50 ml, 
Apa termala Herculane 100 ml, 
Esantioane MULTI-PERFORMANCE Crema hidratanta pentru fata 10buc. x 2 ml, 
Esantioane MULTI-PERFORMANCE Lapte demachiant 10 buc. x 2 ml
Pret: 69 lei


Kit de vacanta 2
SUNLIGHT 50+ Crema hidratanta pentru fata cu protectie solara foarte ridicata 50 ml, 
Apa termala Herculane 100 ml, 
Esantioane Crema Antirid 10 buc. x 2 ml, 
Esantioane MULTI-PERFORMANCE Lapte demachiant 10 buc. x 2 ml
Pret: 75 lei

Tu iti incarci bagajul de vacanta?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , ,