Voyage Collection de la The Body Shop

Franta, Italia, India sau Japonia sunt tari de bifat in agenta unui temerar calator, dar si pentru simpli pasionati de frumos. Aceste destinatii au cel putin un "beauty hot spot"  atat pentru sursele interminabile de inspiratie, pentru cultura lor complexa cat si pentru relaxarea de care avem nevoie.
The Body Shop ne trimite catre natura, intotdeauna, insa de data asta ne provoaca la o calatorie in intreaga lume prin intermediul ingredientelor cheie si a noilor arome parfumate ale colectiei Voyage.


Minunatele sticle multifatetata reconcepute semnifica fusurile orare de pe glob, fiecare cutie are un design traditional din regiunea ei cu o tusa moderna pentru a reflecta stilul international The Body Shop.
Creata de cativa parfumieri de top din lume, fiecare aroma are la baza un ingredient autentic, traditional din unele dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Propun sa incepem calatoria in Italia cu cea mai noua aroma a colectiei:


Imagineaza-ti smochinele suculente ce se coc lent sub soarele Italiei. Inhaleaza armonia dulce amaruie a frunzelor verzi, cu pulpa suculenta si lemnul relaxant.
Aroma captivanta a smochinei este la baza parfumului, dandu-i caracterul unic si sofisticat. Bogate si suculente, smochinele de Puglia, ce amintesc de vara italiana, dau parfumului aroma lor dulce. Si pentru a pastra angajamentul luat de The Body Shop de a folosi cele mai rafinate si autentice ingrediente naturale, smochinele sunt selectate si culese manual in mijlocul verii, cand pulpa fina este la maturitate si aroma este cea mai bogata – inspirand nota cu adevarat intensa de smochina.

Parfumierii Arnaud Winter si Constance Georges Picot au creat parfumul explorand propria lor atractie pentru smochine: “Intr-o calatorie pe coasta Italiei, oriunde as merge, parfumul smochinelor coapte in soare ma inconjoara”, spune Arnaud Winter. “Aroma smochinei de Puglia este unica, dulce cu o usoara compozitie de nuci. Este completarea perfecta a oricarui rasfat de vara, dar si ingredientul cheie din aceasta aroma.”
Pentru a completa aroma, aceste smochine au fost aduse la viata cu o serie de ingrediente atent selectionate ce se combina pentru a crea o aroma fina de vara de echilibru si contrast. Prospetimea notelor fresh, verzi de top ce includ frunza de strugure si sofran dau senzatia de prospetime a smochinilor care parca au fost invaluiti cu apa din ocean; apoi are la mijloc un delicat element floral, ce adauga un strop de feminitate, cu trandafirul de Toscana, iar la baza senzualitatea calda si adictiva a ambrei si lemnului de stejar. Este o calatorie perfect senzoriala ce te poarta minunat prin vara; delicata, dar bogata in arome subtile.

Poate banuiti, poate nu! In gama completa va puteti bucura de gel de dus, crema de corp sau body mist.


Daca deja te-ai plimbat pe pajistile Italiei sau pur si simplu vrei sa bifezi o alta destinatie, poti alege orice alta aroma din colectie.



Parfumul delicat fructat floral te va transporta instant intr-o spectaculara scena  Hanami (obiceiul traditional japonez de a te bucura de flori in plin proces de inflorire) intr-o gradina imaginara din Tokyo. Atunci cand infloresc, miile de flori de cires sunt culese manual pentru a li se presa la rece petalele si a extrage esenta.
Parfumierii de top Arnaud Winter si Constance Georges-Picot au combinat aroma delicata, fragila a florii de cires cu magnolia dulce si acorduri de lemn hinoki.


Opulenta, calda, florientala, aceasta aroma surprinde esenta gradinilor Mughal din Kashmir noaptea, cand florile decadente de iasomie emana mirosul lor cel mai puternic. Culegandu-le manual exact noaptea , a fost surprinsa adevarata frumusete a acestei flori exceptionale, pe care parfumierii Arnaud Winter si Constance Georges-Picot au sporit-o cu lemn de santal bogat pentru a crea un parfum cu adevarat imbatator.

Acesta este genul de parfum pe care eu l-as purta noaptea, poate chiar in pat ca sa pot visa fascinanata Indie. Acolo imi doresc sa ajung candva!


Un parfum inrourat, condimentat, te va purta instant pe campurile de trandafiri din valea marocana Dades. Ca si batranii berberi, trandafirii pe jumatate infloriti sunt culesi in zorii zilei, atunci cand prospetimea lor atinge cote maxime.

Binecunoscutul parfumier Domitille Bertier si-a pus amprenta creand un twist neasteptat pentru aceasta aroma, completand aroma fresh a trandafirilor taiati manual si a mugurilor de cassis cu condimente calde.


Efervescenta, florala, marina, aceasta aroma te va face sa visezi la apele pure din Fiji. Florile de lotus infloresc doar dimineata devreme si numai atunci sunt culese florile si se vor separa petalele manual pentru a le distila la aburi.
Parfumierul de top Veronique Nyberg este cunoscuta pentru pasiunea sa pentru florile albe din creatiile sale iar aici ea aduce la viata florile acvatice de lotus impreuna cu savoarea efervescenta a mandarinei si un strop de salinitate marina pentru o adiere sofisticata de aer divin de mare.

Trecand repede peste faptul ca m-as muta imediat intr-un magazin The Body Shop, aceasta colectie imi place foarte mult. Niciodata nu m-as fi gandit la Italia ca la o aroma surprinzatoare de smochina.

Produsele colectiei arata foarte bine, aparent simpliste dar cu o intreaga incarcatura cosmica si cu grija pentru natura. Totul in acord cu filosofia The Body Shop.

Spuneti drept, voua ce va place la aceasta colectie?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , ,