Flormar Beauty News - Full color nail enamel Collection

Flormar este unul dintre brandurile mele preferate cand vine vorba de oje sau texturi de farduri. Au produse foarte interesante, colectii surprinzatoare si preturi accesibile.

Cea mai noua colectie de lacuri de unghii se numeste “Full color nail enamel ” si cuprinde 36 de noi nuante.




Flormar spune despre culorile colectiei ca te inspira si te fac frumoasa, sexy si atragatoare. Indiferent de anotimp sau perioada zilei, manichiura trebuie sa fie impecabila si neaparat sa ai in trusa cateva culori pentru a-ti completa tinuta pentru eveniment sau dupa starea ta de spirit. Pentru a avea manichiura care te reprezinta, Flormar iti pune la dispozitie toate produsele de care ai nevoie pentru a realiza o manichiura perfecta.


Iti poti alege nuanta preferata dintre zecile de nuante de la albastru sau rosu sau galben.




Colectia “Full color nail enamel ” este compusa din 36 de nuante in trend, cu textura bogata si acoperire intensa a formulei cu extrapigmenti. Multumita tehnologiei Gel timpul de uscare este scurt , luciul foarte bun si formeaza un strat tare pentru ca durata de mentinere pe unghiesa fie mai indelungata.


Cum spuneam si in introducere, preturile sunt foarte accesibile, iar nuanta ta preferata din noua colectie costa 12 Ron.

Noutate este si Solutia pentru pensule  - care ne ajuta sa curatam profesional reziduul de machiaj dar si toate bacteriile. Stiti cat de mult tin eu la curatarea pensulelor si recomand tuturor sa aiba o astfel de solutie pe masa de toaleta. Solutia de la Flormar este prezentata in varianta de 200 ml si costa 33 de lei.

Mini Brush set – ideal pentru reîmprospatarea machiajului în orice moment al zilei.Setul conţine 9 pensule ideale pentru calatorii sau de purtat in poseta. 

Cum ti se par noutatile Flormar?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , ,